Ciki a stria a mellen?
Striák lettek a mellemen, ráaásul nagyon nagyok és lilák. Próbáltam napoztatni és barnítani, kenegetni és mindent megtettem így utólag, viszont nem lett jobb. A bőröm nagyjából hozzábarnult, de a csíkok még mindig elég feltűnőek.
A fürdőruhámból is kilátszódnak, és nem szépek, de nem tudok vele mit kezdeni. Ez nagyon visszataszító?
Sokaknak van, nekem is. kamaszként hirtelen döntöttek úgy a melleim, hogy lesznek. A gyors növekedés megviselte a bőröm.
Idővel szépen elfog halványodni, kifehéredik és nem lesz olyan feltűnő.
Az ilyen aprósagoktól vagy ember, nem pedig valami műanyag izé.
Engem sosem zavart az ilyesmi egy lányon se, egyrészt emberibbnek, megközelíthetőbbnek éreztem ettől, másrészt az ő egyedi szépségének részeként könyveltem el.
Az biztos hogy nem egy szép látvány, de sajnos nem tudsz ellene semmit tenni.
Nekem a testépítéstől lettek ilyenek pár helyen, de nem hogy múllanának inkább egyre több van.
F
Mit pontoztok le, nyomorultak?
Nem, szép a stria, én is striás barátnőt akarok!
Így már jó?
Még tanulnod kell!
Ha felpontozást akarsz akkor hazudnod kell, nem azt írni amit őszintén gondolsz hanem amit a kérdező olvasni akar és azt amit a többség!
Ez az oldal erről szól.
Nekem sosem volt ennyi a pontszámom csak mióta hazudok...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!