Stria a mellen? Eltűnhet?
Figyelt kérdés
Máshol nincs striám csak a mellemen. Kövér lennék?? A mellemen hónapról hónapra lett. Egyik menstruaciomnal megduzzadt az elején aztán mikor elmúlt a mensi akkor a mellduzzanat is,és azóta mindig menstruacio előtt nagyobb lesz és faj, majd mikor elmúlik a mensi akkor visszamegy. És strias lett. BioOil jo ra?2019. ápr. 13. 15:27
1/3 anonim válasza:
A striàk a hírtelen növéstől, hízástól jön létre. A bőröd nem tud a növéssel együtt húzódni, ezért a rostok a bőrben megszakadnak.
Nem, nem jelenti azt hogy kövér vagy!
Én vékony vagyok,mégis van egy két striàm, mert hírtele nőttem tini koromban.
Idővel halvànyabb,fehéres, gyöngyhàz színű lessz, de sose fog nyomtalanúl eltünni!
Nincs krém, műtét ami eltüntetné.
Csak megelőzni lehet.
Az olaj se fogja eltüntetni, csak megelőzheti hogy több legyen.
Fogadd el! Rengeteg nőnek van, sőt férfiaknak is van! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Jajj meg dühödt am koszi! :D én is vékony sportos vagyok ezért lepődtem meg meg mert máshol nincs legalább is nem láttam eddig max a combomon növéstől régről de az már fehér és alig látszik:D tehát akkor lehet csak a mellem nőtt? Tehát a hormonok miatt vagy ilyesmi,nem hizastol?
2019. ápr. 13. 15:44
3/3 anonim válasza:
Igen. Lehet hogy hormonok miatt.
Majd azok is kihalvànyodnak idővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!