Szerintetek is visszataszítóak a hosszú, vékony női lábak?
Figyelt kérdés
Sajnos engem is hosszú, vékony lábakkal "áldott" meg az isten és nagyon rosszul érzem magam miatta. A legtöbb nőnek pici lábai vannak, ami nagyon aranyos, én meg minden vagyok csak nem aranyos. 172cm vagyok 55kg, tehát eléggé magas ami szintén zavar a sok alacsony termetű nő között.
[link] ilyen lábaim vannak nekem is.
19N
2019. jún. 9. 00:20
11/12 anonim válasza:
eladom a tacskólábaimat értük!!!!!!!!!!! bármit megadnék, hogy ilyen arányokkal rendelkezzek... bármit.
12/12 anonim válasza:
nekem is nagyon hosszú és vékony a lábam. ÚÚÚgy utáloooommm. Valahogy el kell fogadni :(. Engem még azis zavar, hogy ugye az a menő h betűröd a pólódat, de a hosszú lábaim miatt nem lehet
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!