Szerintetek is visszataszítóak a hosszú, vékony női
lábak?
Figyelt kérdés
Sajnos engem is hosszú, vékony lábakkal "áldott" meg az isten és nagyon rosszul érzem magam miatta. A legtöbb nőnek pici lábai vannak, ami nagyon aranyos, én meg minden vagyok csak nem aranyos. 172cm vagyok 55kg, tehát eléggé magas ami szintén zavar a sok alacsony termetű nő között.
Bocsi, nem akarok bunkó lenni, de ha jól értem azért vagy kiakadva mert model lábaid vannak. A legtöbb nő csal álmodozik arról, hogy magas és vékony legyen. Azt javaslom, hogy legyél elégedett a kulsoddel, mert úgy sokkal boldogabb ember leszel. A lábadból levágni nem tudsz, szóval a legjobb megoldás ha megbaratkozol vele. Főleg úgy, hogy amúgy a hosszú láb nagyon szép.
2019. jún. 9. 00:39
2/12 anonim válasza:
A lehető legszebbek az ilyen lábak.
A 172 nem túl magas. Ma a fiatal lányok között a 180 cm sem túl ritka.
2019. jún. 9. 00:58
3/12 anonim válasza:
fishing for compliments....
2019. jún. 9. 01:07
4/12 anonim válasza:
Én is elég vékonynak tartom a lábaim, de van akinek így tetszik. :)
Nincs vele semmi baj.:)
2019. jún. 9. 03:37
5/12 anonim válasza:
Nekem pont ez jön be. Mondjuk én úgy gondolom, hogy vannak emberek akiknek semmi sem elég jó, képtelenek elfogadni magukat.Te is ilyen lehetsz...már ha nő vagy és nem egy pasi hülye fétiskérdése,mert ez is elég gyakori itt.
Itt a barátnőd... Fogjatok kezet, majd várjatok meg egy "Nagy, kerek, feszes melleim vannak, nagyon zavar, mit tegyek?" kérdezőt, és vegyétek be őt is a csapatba....
😩😩😩😩😩
2019. jún. 9. 10:34
8/12 anonim válasza:
Közel sem vagy "eléggé magas", átlagnál alig észrvehetően magasabb.
Nekem személy szerint a magasa és combosabb alkat jön be, de szerintem nagyon sokaknak meg pont a vékony láb tetszik.
2019. jún. 9. 12:58
9/12 anonim válasza:
Nekem hosszú vékony lábam van és tetszik hogy ilyen. Csak az a baj hogy görbe. Ismerek több olyan lányt is aki alacsony emiatt rövid a lába és összehasonlítva az enyémmel én úgy látom nem olyan szép. De persze mindenkinek más tetszik.
2019. jún. 9. 15:44
10/12 anonim válasza:
Cseréljünk. Alacsony vagyok, teljesen aránytalan a testem, a lábaim rövidek. görbék és férfiasan göcsörtösek. A lelkemet eladnám egy pár kecses, karcsú lábért (és még sok egyébért is).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!