Hosszú vékony szálú ritka haj vagy vállig érő dús? Fiúk, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Magyarán mi szebb egy hajban, ha dús, vagy ha hosszú?
Vagy ha dús és hosszú...gondolom. :)
De mégis?
2016. okt. 21. 03:33
2/6 anonim válasza:
HA vékony szálú hajad van, akkor ne legyen hosszú, mert az nagyon nem szép, inkább állig érö és szépen vágott, ami többnek mutatja.
Akinek dús haja van, annak meg minden módon szép.
3/6 anonim válasza:
Mint egy jó termetes szénakazal és úgy a popsit verje a vége. Ezt, hajlandó vagyok kifésülni is. Pedig, nem egyszerű művelet.
5/6 anonim válasza:
a vékonyszálú hajnál nyilván szebb a dús. plusz ha vékonyszálú, akkor csak még csúnyább és feltűnőbb, ha hosszúra meg van növesztve. egyszerűen nem való mindenkinek a hosszú haj.
6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom. láttam már szép, vékony szálú hosszú hajat. De ha még ritka is, nem csak vékony szálú, úgy már furi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!