Mitől hullik a hajam?
Régebben rövidebb volt a hajam,kb 4-5 centi most ha előre fésülöm leér az orrom hegyéig használtam haj waxot is,ugyan úgy mint most,de most sokkal durvábban hullik,sokszor mikor hajat mosok egy kisebb "gombolyag" is kihullik.Nagyon vékony szálú,és szerintem elég ritka is a hajam.(festetem,nem volt leszívatva)
Tudtok rá ajánlani valamit,hogy dúsabb legyen és ne hulljon ennyire? Mert nagyon ijesztő,főleg hogy a családba minden férfi kopasz.
17/F (normális válaszokat várok,oltogatók kíméljenek!)
Még annyival egészíteném a tejes dolgot, hogy lehetőleg kerülj minden vegyszert, amit a hajadra kenhetsz (festék, zselé, lakk stb.). Ezek csak tovább gyengítik a hajad. Genetikailag max annyi lehet, hogy érzékenyebb a szervezeted, amit remekbeb*szva hajhullással jelez. Így nem árt kerülni a hulladék kajákat is. Meg persze az is lehet, amit a hatos mondott, hogy gyulladás, esetleg lyukas fog.
Hajmosásra amit tudnék ajánlani az a Médea sampon és utánna valamilyen volumen növelő sampon. Én a barátnőmét használom, általában valamilyen elséve hajdúsító cucc:) Ennek az a lényege, hogy a médea élénkíti a fejbőrt, a volumen növelő pedig vastagítja a hajszálakat, így nehezebben hullnak ki. Ezen kívül én még néha szedek multivitamint és Varga hajcseppet is használok. Viszont a legfontosabb tényleg a kiváltó oknak a megtalálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!