Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nyelvpiercingesek! Volt már...

Nyelvpiercingesek! Volt már hogy lenyeltétek a golyót?

Figyelt kérdés

Igazából nem az érdekel mennyire fáj,meg hogy kell ápolni,azokat tudom,van jópár piercingem nekem is és utána néztem ennek is. (Nem lehet tejet inni meg tejes dolgot enni az első pár hétben stb. A piercer úgyis elmondja ezeket.) engem az érdekelne hogy mennyire veszélyes? Sokat hallom hogy a golyót le lehet nyelni ha lecsavarodik,meg fulladást okozhat.

Akiknek van ilyen pcjük,mik a tapasztalatok? Nyeltétek már le? Hallottatok ilyen horror sztorikat?

2019. jún. 5. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nem horror sztori :D

Nyeltem már le, úgy 6 évvel ezelőtt, álmomban. Még élek :-)

2019. jún. 5. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok. A nyelv volt az első pirszingem, nem csavartam rá eléggé, azért pottyant le. Azóta tudom, hogy jól meg kell szorítani, száraz kézzel.

Műanyag golyós ékszer golyója is tört már el a számban, azóta meg csak fémgolyóst használok.

Többször volt, hogy ráharaptam evés közben. A túl hosszù ékszer szár sem jó.

A bakik mind az első "együtt töltött" évben történtek. Hozzámnőtt azóta, kb a testem része lett. Iszonyú furcsán érzem magam (a nyelvem), amikor nincs benn.

2019. jún. 5. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt pc kb.10 évig, soha nem történt ilyesmi. Viszont egyik ismerősöm egy év alatt 2-t is lenyelt. Semmi baja nem lett.
2019. jún. 5. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Rendesen rá van húzva nem esik csak úgy le.

Akinek leesik annak vacakul lett rátekerve vagy sokat játszadozik vele.

Ismerőseim közt is volt nem egy, aki lenyelte. Semmi bajuk.

Nekem mai napig jól a helyén marad a golyó, pedig heti 1 alkalommal kiszedem letisztítani.

2019. jún. 5. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Amit a pcs csavart ra sosem esett le amit en magamnak az mindig, de nem nyeltem le, kikoptem kajalas kozben
2019. jún. 5. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is nyeltem már le golyót, igazából inkább csak az veszélyes, ha a rudat is lenyeled, egyébként valszeg semmi bajod nem lesz.

Szerezz be egy pár műanyag kesztyűt, azzal lehet úgy megtekerni, hogy biztosan ne essen le. A piercereknek is ez a "titka". A műanyag golyók sajnos könnyen eltörnek, de a fémekkel nem szokott gond lenni.

2019. jún. 5. 18:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek,ment a zöld kéz😊
2019. jún. 5. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Többször is sikerült már lenyelnem golyót, sőt, még más alakút is. Abból baj nem lesz. Egy kukoricaszem, vagy borsó is kb ugyan akkora. Nem bomlik le, lent kijön, de azért ne keresgéld. Szárat már nehezebb lenyelni. Érdemes a golyókat mindig jól meghúzni, de figyelni, mert ha kikopik a menet a műanyagból, akkor könnyen le tud jönni. Amint megszokod, könnyebb lenyelni, főleg evés közben, de amúgy annyira nem, hiszen érzed, hogy lejött.

2019. jún. 6. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!