Akinek van/volt orr piercingje annak mi a tapasztalata róla? Orrfújásnál gondot okozhat? Zavaró ha ott van?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 16:47
1/2 anonim válasza:
Meg lehet szokni, néha kirántod, az kicsit fáj, de nem vészes. Orrfújásnál engem a legkevésbé sem zavart, de meg kellett tanulnom úgy orrot fújni, hogy ne nyomjam az orrszárnyamat erősen, mert az fájt. Én 3 év után meguntam, végleg kivettem, most az zavar, hogy a szúrás nyoma ott maradt (ennek már 8 éve), tehát nem múlik el! :S
2/2 anonim válasza:
Nekem ajakpiercing van benne, tehát van talpa, azon egy pici golyó. Miután begyógyult, semmitől nem fáj és kirántani sem lehet. Azért ilyen, mert csak ekkora járatba lehet karikát is tenni. Nem, ez nem igaz, vannak azok a nagyon vékony karikák, de én az 1.2-esre gondolok, amit kb. mindenhova szúrnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!