Akinek több piercingje van/volt, mikor döntött úgy, hogy kiszedi őket, hány éves korban?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nekem van-volt több piercingem. (Orr,száj,nyelv,köldök,sok fülbevaló...)most 26 éves fejjel jött rám az az időszak,higy kezdek megválni tőlük. Már csak pár darab fülbevalóm van ajak fölött a szépségpötty piercingem meg a köldökben van még. A napokban szedtem ki az orr piercingem megmost a nyelv piercingem. Konkrétan az orr piercinget untam h mindig kirantom vagy hogy nagyon oda kell figyelnem rá mimdig,nyelv piercinget is untam,fulbevalók meg nem voltak prkatikusak vagy elhagytam őket vagy kényelmetlen volt ag alvas.... Ti melyik piercingektől váltatok meg mikor és miért? :)2018. júl. 26. 13:07
1/2 anonim válasza:
Köldökömben 14 éve van, a nyelvemben 8 éve. Most vagyok 29. Egyelőre nem érzem úgy, hogy ki szeretném venni őket :) De remélhetőleg, hamarosan teherbe esek, akkor viszont ki fogom őket venni. A köldökből biztosan.
2/2 anonim válasza:
Ami eddig volt:
Ajak, nyelv, orr, fül (több, piercing es fülbevaló), tarkón.
Az orromnál untam. Kb. 4 hónapig volt. 16 voltam :D
A tarkómból kiesett, elég sokáig gyógyult, így nem szúrattam újra, ez kb két évig volt meg.
A többiek még megvannak, bár néha gondolkozom hogy minek, máskor meg azon kattogok hogy hol legyen a következő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!