Valakinek van tragus piercingje (többi lent)?
Nagyon szeretnék egy tragus pc-t,és anya is megengedte.Már van egy helix-em,de azt csak lőtték,és egyenlőre nagyon félek a szúrástól,attól is,hogy milyen lesz az egész.Valahol azt olvastam hogy brutálisan fáj,érzéstelenítővel is,valaki meg azt mondta,hogy egyáltalán nem....
Rengeteget olvastam erről a témáról,de maradtak kérdéseim....Szóval:
1.Ha valakinek van ilyen ékszere,elmondaná a tapasztalait(mennyire fáj a szúrás,neki kb mennyi időbe telt a gyógyulás,stb)
2.Van olyan titán ékszer,ami kerek vagy patkú kialakítású?
3.13 éves vagyok,tudom hogy szülői felügyelet kötelező,de ha a bátyjám elmúlt már 18 éves,vele nem mehetek el,hogy ő helyettesítí a szüleimet???
Remélem választ kapok a kérdéseimre,előre is köszi!☺❤
Szia!
A fájdalmat ki lehet bírni, nem vészes. Igen, lehet bele titán patkót is tenni.
Viszont, hogy csak 13 vagy az a gond. Általában 16 év alatt nem szoktak csinálni, bár van, ahol 14 év az alsó korhatár.
Ha találsz is erre testékszerezőt, mehetsz testvéreddel is, de akkor is kell a szülői beleegyezés (írás/telefon).
A gyógyulása viszont irtó macerás. Porcos ékszer lassan gyógyul, legalább 2-3 hónap jó esetben. Van akinek 1-2 év. Célszerű patkó helyett talpas ékszerrel kezdeni a gyógyulás miatt.
Gyógyulás alatt napi 5 alkalommal octenisept nevű szerrel kell kezelni. 1-2 hónapig strand, szoli, uszoda, gőzfürdő, szauna és akármilyen más kiáztatás tilos, és nem ajánlott.
Hajmosásnál lehetőleg sampon ne kerüljön rá, se semmi másféle kozmetikum, krém, smink stb.
Ha nem találsz senkit, aki megcsinálja, akkor kozmetikushoz ne menj vele. Lőni semmiféleképp sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!