Van valakinek fülbevalója vagy piercingje a porcban?
Én csináltattam. Csak egy másodpercig fáj maga a szúrás, abszolút kibírható. Utána viszont tényleg sokáig gyógyul és egy ideig nem tudsz majd rajta aludni.
Én viszont tuti szakemberhez mennék inkább..
Köszönöm!
Én is gondolkodtam, rajta, hogy a porccal inkább elmegyek egy piercingeshez. A másik kettőt a rokonomra is rá merem bízni, az nem olyan nagy kunszt, de hiába csinált már ilyet is, azért lehet jobb lenne egy szakember.
Nektek szúrva van, ugye? Azt hallottam, hogy lövik is és úgy nem fáj, nem vérzik viszont tovább tart a gyógyulás, ugyanakkor ha baj van, akkor akár el is törhet...
Nekem Industrialom, Rook-om és Tragusom van, és mindegyiket szúrták, piercinges ^^ egyetértek az előttem szólókkal a gyógyulást illetően, és azzal kapcsolatban is, hogy vigyázni kell rá ;) nekem az Industrial gyógyult a legtovább mindközül (az volt a legelső piercingem porcba) és az volt a legkellemetlenebb. De ahogyan írták előttem, tényleg nem olyan fájdalomról van szó, hanem inkább kellemetlen ^^
Szerintem is, jó ötlet, ha a porcosokat piercingesnél csináltatod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!