Mit gondolnátok egy 15 éves lányrol akinek piercingje lenne? -szemöldök piercing -monroe -nyelv (röviden lent)
Figyelt kérdés
Röviden jövőre nyárra szeretnék, és nem tudom eldönteni melyik legyen ...2013. dec. 15. 14:46
1/6 anonim válasza:
Én szeretem a piercingeket, de ezek közül egyik sem tetszik..a szemöldök inkább pasiknak áll jól szerintem, a nyelvpiercing nem tetszik, a monroe meg sztem pi.csás..
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi és orrba? (nem vagyok megelégedve a testemmel,szoval mindenféleképpen arcra szeretném)
2013. dec. 15. 15:12
3/6 anonim válasza:
Nagyon gáz, csak a rabszolgák meg a benszülöttek hordanak ilyen bélyegeket. Az egyetlen elfogadható testékszer a köldökpiercing meg persze a rendes fülbevaló. Az összes többi meg csicskás.
4/6 anonim válasza:
Hali!:D Szerintem a nyelv a legjobb!:D Én majd azt szeretnék! Viszont szerintem ezt te dönsd el ne mi!:D
5/6 anonim válasza:
15 évesen szerintem kissé korai.
A szemöldök piercing szerintem fiún is, lányon is suttyós.
Persze attól függ, milyen stílusod van.
6/6 anonim válasza:
Szia!:) Szerintem a legnőiesebb az orr piercing lenne!Tapasztalatból mondom,hogy vannak olyan pasik akik a "merész" piercingektől irtóznak.17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!