Lehet valaki kövéren is szép?
Figyelt kérdés
165/90
15/L
2010. júl. 7. 15:52
11/13 anonim válasza:
Én azt mondom lehet valaki kövéren is szép, persze nagyon kövéren már inkább nem. Nem mindegy, hogy oszlik el a súly, ha arányosan akkor oké, de ha pl bazi nagy a has a test többi részéhez képest az már nem szép. Én is voltam kövér, az arcomat szépnek tartottam akkor is, de a testemet nem. Sikerült leadnom 23kg-t, amitől az arcom is szebb lett, mert nagyobbnak tűnik a szemem, mivel nem pufi már az arcom. De ha te így eltudod magad fogadni (ami nekem nem ment), akkor az jó. De azt nem árt szem elött tartanod, hogy ez a súly neked nem egészséges kategória. Tudom, nem ez volt a kérdés, és nem okoskodni akarok, de én a helyedben elkezdenék lefogyni, mert most még semmi bajod gondolom a túlsúlyod miatt, de később ez sok betegséget hozhat magával.
12/13 anonim válasza:
Szerintem lehet szép egy molett nő is. De az egészség is fontos. És oké, hogy 165 cm-hez 65-70 kiló még nem vészes, de a 90 az nagyon sok. Nem akarlak ezzel bántani, és örülök, hogy jól érzed magad, csak ebből lehetnek később problémáid:(
13/13 Emmuci24 válasza:
Szerintem igen.pl én 172 cm és 95 kiló vagyok de nem nézek ki kövérnek ,mert arányosan oszlik el a súlyom.Senki nem nevezett még kövérnek,az arcom sem tokás,és sokan dicsérik az arcom és mosolyom.Én elfogadtam magamat ahogy vagyok.Szeretek magamat.Én is sportolok,de szeretek finomakat enni ,nem tagadom😃Szóval fel a fejjel!üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!