Lehet valaki kövéren is szép?
165/90
15/L
ezzel én is így voltam...ha mégis változni szeretnél:
sportolj,változtass az étrendeden(ne koplalj!!!!!)
és igen lehet kövéren is szépnek lenni
Mindenképeen kezdd el a sportot, mert te azért már nem a van rajta mit fogni kategoriába tartozol..
16:02
Azért van különbség aközött, hogy vki 165 centisen 60-70 kilo , és aközött hogy vki 165 centisen 90 kilo.
Ráadásul még csak 15 éves vagy, később csak rosszabb lesz, most még fiatal a szervezeted..Hajrá!
hát szerintem vannak akik nagyon szépek kövéren. szernitem sokminden azon múlik hogyan öltözködsz.
pl.: ne vegyél fel passzos pólokat
hangsúlyozd ki a dekoltást
sötét nadrágot horgy leginkább(azok slankitanak)
nem tudom pontosan hogy melyikek ezek a ruhadarabok, de mindenképp válogass olyanokat is amelyek optikailag nyujtják az alakodat.
legyen önbizalmad! : D
köszönöm amiket irtatok, épp ez hogy nekem rengeteg önbizalmam van probáltam fogyozni, de rájöttem én igy szeretem magam ahoyg vagyok...
sportolni viszont elkezdek.
köszi
"Igen.Ám a kövéreknek szép az arcuk."
Ekkora hülyeséget!
A kövérséggel torzul az arc is, főleg 40 év alatt. Miért is szép egy pufók, tokás eltorzult arcú nő?
Én már +5 kilónál látom hogy csúnyul az arcom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!