Műköröm után mikor festhetem ki újra a körmöm, meddig hagyjam szellőzni?
21 napig volt műkörmöm, tegnap szedtem le, mert már lenőtt, csúnya volt, zavart, stb. Most csúnya a körmöm, mert a ragasztó tönkretette, kentem körömvirágkrémmel meg minden, de mivel körömlakk-függő vagyok, már ki szeretném festeni! (-:
Mikor festhetem ki újra, meddig hagyjam pihenni?
Köszönöm a válaszokat előre is!!! ((((-:
Nem feszegettem, lereszeltem (-:
Én vagyok az okoskodó? Legalább a kérdésemre válaszoltál volna... xD
18:16
Nem szarosodtak hanem szarusodtak akart lenni XD
Ja, ténykeg... Bocs
Amúgy nekem aztán tökmindegy hogy él-e a köröm, de a legtöbb ismerősöm mondta, hogy hagyni kell pihenni. Én nem tudom mi van, azért hagytam pár napot...
Nekem eddig 3 volt műkörmöm (ebből kétszer porci és egyszer tippes zselés) és mindig mikor leszedtem megreszeltem a körmöm tetejét és utána már egyből lakkoztam is ki. Az utolsó műkörmömet májusban csinálták és a körmöm még mindig nem jött rendesen helyre azóta sem. :(
Most lakkozom rendszeresen és már javul, de mivel voltam töltetni ezért ott ahol megreszelték nagyon piros :( és a körömlakk is néha csíp azokon a részeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!