A párás, esős idő mindenkinek tönkreteszi a haját?
Alapból vékonyszálú, egyenes, puha hajam van. Nem szoktam csinálni semmit vele, csak megmosom és megszárítom.
Formázni nem kell.
Alapból kb ilyen egyenes, mint neki:
De amint leesik pár csepp eső, vagy csak pára ér, azonnal ilyen lesz, nem valami szép látvány:
Ha megfésülöm, akkor jobb egy fokkal, de az eredeti állapotát csak akkor kapom vissza, ha újra megmosom.
Ha nem éri víz vagy pára, akkor két mosás közt sincs semmi baja (zuhanyzáskor zuhanysapi van rajtam, de az nem tesz kárt benne).
Jah, kimaradt:
Nincs se festve, se egyéb módon vegykezelve, tartós egyenesítésen se vettem soha részt. Egyaránt használok szilikonos és mentes hajápolókat, de ez nem hat ki rá, mindig így járok.
Nem a vékonyszál átka. Nekem is olyan hajam van mint neked, soha nem okozott gondot a pára. A göndör vagy hullámos hajú barátnőim szoktak panaszkodni, hogy barikák lesznek.
Az enyém akkor is szögegyenes ha én akarom, hogy hullámos legyen. A fodrász összes kencéjével talán megmarad egy estére ha göndörítjük.
Ezerszer jobb, mint az enyém, nekem kócos (könnyeim folynak, amikor kifésülöm) és zsíros érzetű/kinézetű lesz.
Pedig annyira nem is vékony szálú az enyém...
Inkább nem is hagyom kibontva, ha párás idő vagy eső van kint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!