Hogy lehet valaki ennyire vékony? KÉP
Figyelt kérdés
Pár napja az utcán láttam egy fiatal lányt, akinek annyira karcsú alakja volt, amilyet szinte csak képeken látni.
Kb át lehetett volna fogni a derekát két kézzel.
Nem úgy nézett ki, mint aki beteg, vagy nagyobb súlyból fogyott, mivel mindene arányosan karcsú és pici volt (kezei, lábai), tehát nyilván mindigis ilyen alakja volt.
Furamód nem volt egybealkat, mint sok vékony lány, hanem tökéletes homokóra, arányos mellekkel, de közben a dereka szerintem nem volt 55cm se.
Olyan 165cm magas lehetett, és hasonlóan nézett ki:
[link] (csak furamód nagyobb mellekkel)
Hogy lesz valaki ennyire szép vékony?
Ilyennek születnek?
2019. máj. 19. 09:37
11/13 anonim 

válasza:

Ez genetika. Tesóm is ilyen csak fiúba, 170 cm 50 kiló, ennyi volt egész életében. Én is 170 cm vagyok 56 kiló, hát a képen látható högynél valamivel vastagabb vagyok, ő 45 kiló körüli lehet, de nagyon nagyon nehéz a hízás, pedig rendesen eszek és már mindent megpróbáltam pár plussz kilóért, ami tart kb 2 hétig.
12/13 anonim 

válasza:

Biztosan genetika, érdekes a csípőcskéjét mégse rántotta össze a genetika. Kétszer szélesebb majdnem mint a csaj.
13/13 anonim 

válasza:

A csípőm nekem is széles ilyen alkattal. A csontozat és az izom/zsír nincs összefüggésben ilyen szempontból. Ha ez a lány hízna, a csípőcsontja pont ekkora maradna. Vagy ha te fogysz, kisebb lesz a koponyád, meg rövidebb a lábad, ha meg hízol szélesebbek lesznek a bordáid és megnőnek a fogaid? Ha igen, sürgősen fordulj orvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!