Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire vékony? KÉP

Figyelt kérdés

Pár napja az utcán láttam egy fiatal lányt, akinek annyira karcsú alakja volt, amilyet szinte csak képeken látni.

Kb át lehetett volna fogni a derekát két kézzel.

Nem úgy nézett ki, mint aki beteg, vagy nagyobb súlyból fogyott, mivel mindene arányosan karcsú és pici volt (kezei, lábai), tehát nyilván mindigis ilyen alakja volt.

Furamód nem volt egybealkat, mint sok vékony lány, hanem tökéletes homokóra, arányos mellekkel, de közben a dereka szerintem nem volt 55cm se.

Olyan 165cm magas lehetett, és hasonlóan nézett ki:

[link] (csak furamód nagyobb mellekkel)

[link]

Hogy lesz valaki ennyire szép vékony?

Ilyennek születnek?

2019. máj. 19. 09:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Szép vékony? Ez minden csak nem szép. És hidd el, ha nem önszántából ilyen, akkor ő is megszenved vele.

Bár nekem erről igenis egy anorexiás jut eszembe, voltam az, tudom, hogy máshogy néz ki, ezt nem lehet leírni, elmagyarázni, egyszerűen látszik. Legalábbis nekem biztosan.

Ha te ezt szépnek talalálod, akkor sajnállak.

2019. máj. 19. 10:11
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen, én szépnek látom a nagyon vékony, karcsú, törékeny testalkatot más nőkön. A balerinák is gyönyörűek szerintem (jó, igaz, ők izmosak is mellé valamennyire).

Nem értem, miért kéne emiatt sajnálni...

2019. máj. 19. 10:17
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem sem szép vékony, az 55 centis derék már inkább beteges. És én ebben nem látok semmi homokórát, simán csontos, a combja is pálcika
2019. máj. 19. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Jaj hagyjuk már ezt az anorexiás dumát, attól hogy valaki vékony nem feltétlenül anorexiás. 70 kilós is lehet anorexiás ha nagyobb súlyból indult. Lehet valaki természetesen is ilyen vékony, azt te kívülállóként soha nem fogod megmondani hogy genetikailag ilyen vagy beteg. Meg eleve nem csak anorexiától lehet csontsoványra fogyni hanem rengeteg betegségtől. A derék vékonysága meg szimplán genetika. A csontozaton nem lehet váktoztatni, aki egybetestű az 40 kilósan is egybetestű mert egyszerűen ilyen az alakja.
2019. máj. 19. 10:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán genetika. Anyám is nagyon vékony volt mindig, mert gluténérzékeny, gyors anyagcserével rendelkezik. Megehet egy szekérderéknyi szénhidrátot, soha nem fog elhízni.

Azok a lányok, akik az utcán járnak, és ilyen vékonyak, nem fogyókúráznak betegesen, hanem ilyenek.

Pont egy modell lány mesélte, hogy soha életében nem figyelt oda, hogy mit eszik, semmit nem von meg magától.

Van olyan ismerősöm, akit kifejezetten zavar, hogy ennyire vékony, mert szerinte “botlába” van, és akárhogy igyekszik, nem szed magára semmit.

Mind mások vagyunk, nincs két egyforma ember. Én inzulinrezisztens vagyok. Olyan diétán vagyok, amiről kollektíven minden ismerősöm azt mondja, hogy belehalna, ha pontról pontra mindent be kéne tartani.

Amióta tartom a diétát, a súlyfeleslegem 95%-a szó szerint leolvadt rólam. Ha elereszteném a gyeplőt csak egy kicsit is, újra felmenne a cukrom, lelassul a az anyagcserém, és villámsebességgel híznék vissza

Hát igen, nem vagyunk egyformák. Másnak pedig azt kell betegesen figyelnie, hogy semmiben ne legyen tej, amit megeszik, különben egy óráig nem száll le a WC-ről.

2019. máj. 19. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Ilyet nem tud csinálni valaki akaratból meg anorexiából. Ez genetika.
2019. máj. 19. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanilyen vagyok és soha nem diétáztam, meg semmi, most is épp fagyit eszegetek. Engem zavar, hogy ilyen az alkatom, látod itt is egyből az anorexiára gondolonak, ami nagyon rosszul tud esni, mert én ponthogy hízni szeretnék. Bár az is igaz, hogy itt a legtöbben nincsenek tisztában vele, hogy mi is az.

De én már gyereknek is ilyen durván vékony voltam

2019. máj. 19. 13:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég vékony vagyok. Nem vagyok anorexiás és semmilyen betegségem sincs egyszerűen ilyen vagyok már gyerekkorom óta. Enni is szoktam rendesen. Chipset is eszem meg mindenféle ételt még sem hízom. Nekem szerintem egyszerűen csak ilyen a genetikám. Folyton azt kérdezgetik hogy eszem-e rendesen meg hogy anorexiás vagyok-e. Néha már nagyon idegesít.
2019. máj. 19. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy csoporttársam, aki ugyanilyen vékony, nagyon aranyos lány és eszik, nem is akármiket. Anyám is hasonlóan vékony volt, régi fotókon láttam, hát én nem örököltem, tesóm viszont igen, ő is naponta többször eszik, pizza, meg ilyen kajákat...láttam már igazi anorexiás lányt, teljesen más az alkatuk is, csontosabb.
2019. máj. 19. 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és tesóm is kapja a gyökér beszólásokat, biztosan nem eszik stb. Ha látnák...:)
2019. máj. 19. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!