Nőies öltözködés blog? Kifejtve lent!
Sziasztok! Lányoktól kérdezném, ismertek-e olyan blogot, videókat, mindegy mit, ami csajos dolgokról, ruhákról, sminkről , stb. szól? 20 éves vagyok és világ életemben fiús lány voltam, anyukám is inkább ilyen sportos, nem túl nőies. Határozottan igényt érzek rá, hogy magam miatt kicsit nőiesedjek, mert hát mégiscsak lány vagyok, illetve mostanában egyre jobban tetszenek az alkalmi ruhák, szép kiegészítők, szép smink, haj.. Viszont nem tudom, hogy induljak neki, úgy érzem esetlen vagyok e téren, milyen alkalomra milyen ruha illik, mit mivel lehet felvenni, milyen ékszerek mennek egymáshoz, milyen sminkcuccokat érdemes beszerezni.. Nem arról van szó, hogy ne lenne szépérzékem, vagy hogy ne tudnám úgy nagyjából, hogy milyen stílus tetszene, csak szívesen olvasgatnék a témában. Nem tudom, hogy érthetően fogalmaztam-e, remélem igen. 😀
(Igen, a Googlet tudom használni, az érdekelne hogy nektek van-e kedvencetek, valaki akit ajánlotok.) Angol és spanyol nyelvű oldalak is jöhetnek, ha esetleg olyat tudtok.
Köszönöm előre is!
Viszkok Fruzsi jutott eszembe, nála vannak ruhák, smink, lakberendezés, diy, mindenféle. Elvileg van blogja is, én a youtube csatornáját tudom biztosan.
Én csak őt ismerem ilyen téren, nem igazán nézek ilyeneket, csak neki követtem a lakberendezős vlogját és néha nézem az utazós videóit. :D
Stílusmentor: van blogja és videók is.
Stíluscsevej Anettel, youtube-n vannak videói.
Mindketten a nőies és stílusos öltözködésről írnak,beszélnek.
A stílusmentor szerintem nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!