Nincs kedved megnézni a blogom (véleményekre vagyok kíváncsi)? Divattal, sminkeléssel foglalkozik, de még kezdő vagyok.
www.fashion-inspiring.blogspot.com
Még most kezdtem, de unalmas, hogy kb. csak egy ember jár fel a lapra, rajtam kívül. Tulajdonképpen népszerűsíteni szeretném a blogom. Ezt hogy oldhatnám meg? Nem gyk-n szeretném. :) És bocsi a reklámért!
Szerintem nem rossz a oldal. De valamivel feldobhatnád, valami extrát mutathatnál ami nincs meg minden 2. divatblogon. Kicsit színesebb is lehetne az oldalad.
Talán keress meg más divatblogokat és tedd ki az oldaluk címét a te oldaladra és akkor ő is megcsinálja. Bocs nem tudom a pontos nevét ennek, de valami ilyesmit szoktak csinálni... :)
az a baj, hogy nálunk nincs catrice, essence :) de mikor megyünk olyan helyre, akkor szoktam venni essence dolgokat pl., vagy van egy csomó avon meg oriflame is :)
a noname ajakápoló meg tök jó :) tényleg. a moda pedig nagyon pigmentált, és nem is használok sokszor sminket. de igazad van egyébként, csak hát errefelé nem kapató normális termék. én pl. meg vagyok elégedve a baolishi szemhéjpúderemmel, de az essence dolgokkal is szintúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!