Díszítőlakkot szilárd zselére? Kezdő körmös vagyok.
Mármint sima díszítő köröm lakkot kenhetünk szilárd zselére?
utána meg lefedni fényzselével.Működhet ?
persze, hogy dolgozhatsz. mi baja lenne egy már megkötött, formára reszelt zselének? Nem is értem a kérdést annyira.
Mit tanítottak nektek az iskolában????
Egyetértek az előttem válaszolóval. A leírásod alapján tényleg nem sok mindent tanítottak neked a suliban.
Az elkészült köröm felületére lehet díszíteni: körömlakkal, zselével, akrillal, akvarellel, porcelánnal... Viszont ha nagy mintát teszel a körömre, akkor érdemes 2 réteg fényzselét rákenni, az elsőt csak néhány másodpercig köttesd, utána jöhet a 2. réteg, azt viszont ugye teljes kötésig a lámpában hagyni. Jaaj, azt majdnem elfelejtettem, hogy ha pl. egy kész körmöt kilakkozol (tehát az egészet lefeded lakkal), akkor viszont ne fényzselét tegyél rá, hanem fedőlakkot. Ebből is van uv fényre kötő, az valamivel fényesebb.
Annyi a lehetőség díszítés terén, nézz szét sok körmös oldalon, de ha kérdésed van, írhatsz nekem is, meg a másik válaszolónak is privit, segítünk, ha tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!