Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincs kedved megnézni a...

Nincs kedved megnézni a blogom (véleményekre vagyok kíváncsi)? Divattal, sminkeléssel foglalkozik, de még kezdő vagyok.

Figyelt kérdés

www.fashion-inspiring.blogspot.com

Még most kezdtem, de unalmas, hogy kb. csak egy ember jár fel a lapra, rajtam kívül. Tulajdonképpen népszerűsíteni szeretném a blogom. Ezt hogy oldhatnám meg? Nem gyk-n szeretném. :) És bocsi a reklámért!

2012. jún. 14. 17:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

én irtam hogy uncsi számomra...rájöttem, hogy valószínüleg azért, mert én ezeket mind ismerem, a legtöbb praktikát, márkát...noname cuccokat....nekem ezért uncsi...amugy egyre jobb!!!! csináld csak és meghozza gyümölcsét:)

23L

2012. jún. 17. 15:34
 22/27 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jún. 17. 16:35
 23/27 anonim ***** válasza:
aranyos és jó a blogod, ügyi vagy :)
2012. jún. 24. 22:15
 24/27 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 24. 23:38
 25/27 anonim válasza:
Csak így tovább! Nagyon tetszik! Egy látogatóval több! :)
2012. júl. 8. 17:56
 26/27 anonim ***** válasza:
egész jó :)
2012. júl. 8. 18:34
 27/27 anonim válasza:

Nekem is tetszik a blog, jo, hogy probalod interaktivva tenni! Es gratulalok az IM-hez!;) Mi baratnommel angolul vezetunk divatblogot, nagyon megkoszonnem, ha megnezned/neznetek es kommentelnetek!:)

[link]

2012. aug. 24. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!