A kifutó- vagy a fotómodellek szebbek szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 17:58
2/8 A kérdező kommentje:
persze, h lehetnek, mindkettő közt vannak gyönyörű és nem igazán szép, sőt egynesen csűnya nők. de mégis , ha a nagy átlagot veszed, akkor melyiket mondanátok?
2010. júl. 6. 18:32
3/8 anonim válasza:
azok akik kifutó- és fotómodellek:)
4/8 anonim válasza:
Van szép is meg csúnya is mind a kifutó-, mind a fotómodellek között.
5/8 anonim válasza:
A piros vagy a kék autók a szebbek?... Egyébként nekem nagyon bejön a magas vékony testalkat, az pedig kifutómodellben több van, de ezt nem lehet így megítélni.
6/8 anonim válasza:
Szerintem a kifutómodellek. Azért mert nekik "élőben " kell jól mutatniuk, a képeket viszont lehet photoshopolni, vagy órákig lehet próbálgatni melyik a legelőnyösebb póz,be lehet állitani a fényviszonyokat stb..
7/8 anonim válasza:
hát szerintem retusálás ide vagy óda de én a foto modelekre szavazom !!! a kifutosok mindig csont és bőr lányok és azért ott is ott van a 40 kg smink!!! fotomodeleket igaz retusálják de azért ott még is arányosabb a test!!!
8/8 anonim válasza:
Fotó modellek. Sokat néztem annó a fashion Tv-t, (míg meg nem szűnt :'( hüpp) és a kifutó modellek olyan csontvázak, két lábon járó ruhafogasok.
Persze sok Fotó modellt se láttam, de akkor is inkább ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!