Ez így jó megjelenés egy huszonéves nőnek, vagy már plázacicás?
Az "alap kinézetem": fehér bőr, sötét haj, alacsony(166 cm), csinosnak mondott alkat.
Ezeket a dogokat csinálom: Szexi, feszülős ruhák,romantikus minták, kedvenceim a rózsaszín cuccok! Télen hosszú, szűk nadrág, plusz valami hosszú ujjú póló és arra rövid ujjast veszek, meg télikabát és fekete bokacsizma.
Nyáron és tavasszal: Ujjatlan és/vagy rövid ujjas pólók, néha mély kivágással, ehhez fél combig vagy térdig érő nadrágok vagy ugyanilyen hosszúságú szoknyák.
Smink: Szemöldökzselé, szempillaspirál, és egy kis babarózsaszín szájfény.
Ez így jó, vagy már túlzás(A mély kivágás sose túl mély, hanem csak épp egy kicsit látszik a dekoltázsom széle, nem pedig köldökig.)?
Szerintem alacsony vagyok, mert ha 170 pluszos lennék, már magasnak lennék mondható. De nem piszkálódásból mondom... Számomra nincs átlag magasság, csak alacsony meg magas.
Kösziii, Jöhetnek még! :)
Szerintem az átlagnál kicsit csinosabban öltözöl, ha hordasz feszülősebb ruhákat is.
Egyébként átlagos magasságú vagy. 170 és afölötti magasság számít a nőknél magasnak, de akkor szerinted nincs átmenet, csak magas és csak alacsony nők vannak? Wtf...
Szerintem semmi extra nincs az oltozkodesedben, azonnal tipikus 25-30-as “divatos” nocike jutott eszembe a leirtak alapjan
Egyebkent:
70 felett magas
160-170 atlagos
160 alatt alacsony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!