Te mi miatt érzed magad szèpnek?
Figyelt kérdés
Nem arra gondol,hogy bár valaki rondànak érzi magát, kizárólag szépnek tartja alàbujjai àllását,hanem azok vàlaszát várom akik tènyleg elègedettek magukkal.2019. máj. 6. 15:34
1/11 Miss Endzsi válasza:
Ilyennek születtem. Szép az arcom, csontozatom, testem, szeretem magam belül is, csak úgy sugárzok.
2/11 anonim válasza:
159 centihez 49 kg, sportos, enyhén izmos testem, vékony derekam és kerek popsim van, amit saját magam értem el. Igaz, soha nem voltam elhízva, mindig is figyeltem magamra.
Hátközépig érő barna hajam van, ami az egészséges vitamindús étkezés miatt szép csillogó.
Vidám és kedves vagyok, életvidám mosolyom pedig pluszba széppé tesz.
Saját stílusom van, ami hol elegáns, hol sportosabb, és legtöbbször olyan ruhákat hordok, amik kiemelik szép alakomat.
Bár szemüveg nélkül szebbnek látom magam.
3/11 Miss Endzsi válasza:
Én is szemüveges vagyok, az engem is zavar :D
5/11 anonim válasza:
Szeretem a szemeim, az arcom mivel nincsenek bőr hibáim, a mosolyom, a hajamat mert hosszú és hullámos. Az alakomon van mit csiszolni, de ez már csak maximalizmus kérdése, egyébként szeretem. Szeretem, hogy vannak tetoválásaim és piercingeim. Szeretem a stílusom, egyedinek tartom és vagánynak. Van önbizalmam, szépnek tart a környezetem, sok a pozitív megerősítés.
7/11 anonim válasza:
Babaarcom van, szép a testem, nagy a mellem, popsiig érő hajam van, ami kicsattan az egészségtől, a bőröm hibátlan porcelánbőr. Én imádom magamat.
8/11 anonim válasza:
Attól, hogy bájos, elbűvölő a mosolyom, a pillantásom magával ragadó. Szép a lábfejem, és a könyököm. (51/F)
9/11 anonim válasza:
Én annyira ronda vagyok hogy mar sajnalom sajat magam... L
10/11 Metionin válasza:
Szép az alakom, legalábbis nekem tetszik (sokan túl soványnak tartanak de mások véleménye nem izgat), szép a hajam és a szemem. A többi nem feltétlenül ronda, inkább átlagos, az arcom kicsit túl androgün de nekem ez másokon is bejön szóval nem tartom hátránynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!