Lányok, mit gondoltok az olyan pasikról, akiknek hátrébb van az álla? 22/F
Figyelt kérdés
Mélyharapásom van, zavar. Olvastam olyat, hogy ez férfiatlan, gyenge megjelenést okoz arc szempontjából. Szerintem igaz. De konkrétan mennyire ront nektek a pasi megjelenésén az ilyen?2017. dec. 17. 13:47
1/4 anonim válasza:
Engem az ilyenek a simpson családra emlékeztetnek. Az egy picit fura. De sztem sok embert nem zavar az ilyesmi.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok minden összessége határozza meg, hogy valaki hogyan néz ki.
Ennyitől még lehet helyes, férfias is, és lehet kevésbé vonzó is. De nem kizárólag emiatt. Az összhatáson múlik.
Meg persze mindenkinek más is az ízlése. Van, akinek egyáltalán nem tetszenek a nagyon csontos, széles arcú férfiak.
3/4 anonim válasza:
Vőlegényemnek is beljebb esik az álla, de ő szakállal kompenzálja, így nem is látszik.
De nekem szakáll nélkül is nagyon tetszik állcsont ide vagy oda. Ez csak egy apró részlete az egésznek. :)
4/4 anonim válasza:
Lapos állúak és aranyosak:):)
INKÁBB ALIG LÁTSSZON, mint kihegyesedjen. A HEGYES ÁLL az a CSÚNYA, meg AZ AZ IGAZÁN MÍNUSZPONT; NEM A BEFELE ÁLLÓ, KICSI, KIS CSINOS MEGJELENÉSŰ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!