Fiúk! Ha a barátnőtökről kiderülne, hogy elég szőrös, akkor elhagynátok őt vagy nem érdekelne, ugyanúgy szeretnétek továbbra is? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Felmérést készítek egy újságba, ahol erről szeretnék beszámolni az ebben szenvedő hölgyeknek. A véleményeket és válaszokat köszönöm!2010. júl. 6. 10:37
2/8 anonim válasza:
A szőrtől meg lehet szabadulni, ha zavaró.
4/8 anonim válasza:
engem igazán nem zavarna ha tényleg szeretem
5/8 anonim válasza:
engem zavarna, ha nem szőrtelenítene.
6/8 A kérdező kommentje:
ha mondjuk a hasa, feneke. De ne erős szőrszálakra gondoljatok, hanem erősebb pihékre, ez zavarna?
2010. júl. 6. 11:12
7/8 anonim válasza:
Az én barátnőm nagyon szőrös.A lába végig,karja,hasa,feneke,arcán is van szőr,de amikor megismerkedtünk ebből semmit sem vettem észre mert la volt szedve és nem látszott.A mikor később észrevettem,illetve elmondta egyáltalán nem zavart és eszembe sem jutott volna elhagyni ezért.
8/8 anonim válasza:
hát nem igazán értelek mert azt írtad ne gondoljunk erős szőrzetre, akkor mi lehet a gond? h igénytelen magával szemben és úgy akar valaki bepasizni? szőr mindenkin van, nekem sok bnőmről derült ki h borotválja a hasát:D
azon kívül láb,hónalj,intim helyeken a világon mindenkinek nő a szőr nem sokból tart leszedni de ha vki erre lusta akkor biztos nem zavarja a párját és ugy is ismerte meg:D vagy nincs is párja:S:D de amugy tetszik a kérdésed!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!