Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne a barátnőtökről, hogy epilepsziás, akkor elhagynátok vagy változna valami az érzelmeitekben?
Most leszünk 29 hónapja együtt és eddig minden rendben ment!
Másfél hete elájultam,görcsös rohamom volt eszméletvesztéssel és annak következtében be is pisiltem!
Pár napra rá,az orvosok megmondták,hogy ez epilepszia betegség!Én nagyon kiborultam,meg magán az eseten is,de a barátom mindig fogta a kezem és a rohamkor ő volt velem a mentőben,mivel mindez suliban történt!
Azóta nagyon félek,hogy elhagy vagy fél a jövőtől és inkább elhagy vagy nem tudom,de ő erre csak azt mondja,hogy ez nem így van!
Főleg 17-18 éves fiúk véleményére lennék kíváncsi,hogy ők hogyan reagálnának egy ilyen vagy hasonló helyzetben és,hogy kitartanátok-e vagy inkább elfutnátok?
Persze mások is válaszolhatnak!
Előre is köszy a válaszokat és a végére légyszi írjátok oda a korotokat és,hogy fiú vagy lány vagy!
köszy!
Üdv!
szerintem nem egy betegség miatt fog elhagyni a barátod, hogyha valóban szeret. :)
16/L
16 lány vagyok pár hete elájultam holnap után megyek epilepsziatesztre, és féltem, ha kiderül h. epilepsziás vagyok, a párom elhagy(remélem nem 9 hónapja együtt vagyunk). mikor rosszul lettem(sűrűn ájulgatok) ö fogott meg ő locsolt fel, és végig ott maradt velem.AZT MONDTA: h. én szeretlek nem hagynálak el soha, és legalább én majd mindig ott leszek, és fogom a kezed, ha rosszul vagy, és legalább tudok majd neked segíteni.
Nagyon megkönnyebültem mikor ezeket mondta. holnap után(szerdán) kiderül, h. van e valami bajom. nagyon félek, de legalább egyben biztos vagyok, h. az én kis szerelmem nem fog elhagyni, mert megígérte!!!!(ő 21/F)
SZERETEM ŐT NAGYON!!!
ne aggódj, a te barátod sem fog elhagyni, mindezek után sokkal de sokkal jobban fog rád vigyázni!!!
ne félj ha szeret nem hagy el!!!
Nem hiszem hogy emiatt elhagyna, de ha igen, neked lesz csak jobb.
De nem hiszem, hogy annyira megijedne, hogy elhagyna, sőt ha tényleg szeret ott lesz melletted mindaddig, amíg tényleg szeret.
De ezzel ne élj vissza.Bár nem hiszem, hogy olyan típus lennél aki érzelmileg ezzel zsarolná a kedvesét.
És nyugi ez "csak" egy betegség, ez nem indok a szakításra, de ha mégis, akkor mondtam már, jobb neked úgy.
Sok sikert, meg kitartást mindkettőtöknek:)
Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, már többször volt nagyon beteg, kifejezhetetlen mennyire féltettem, és aggódtam érte, már volt pár eset hogy el is ájult.. Bármilyen betegség is lenne az, ami kiderülne róla, 1000%, hogy kitartanék mellette, tiszta szívből szeretném ugyanúgy, mert bizonyított tény, hogy a jókedély gyógyhatású. :)) Nem érdekelne az sem, ha emiatt fel kellene hagynom a megszokott tevékenységeimmel, akkor is mellette állnék, mert végtelenül imádom. :)
17/F
NEkem a parom szivbeteg ezenkivul a vesejevel is baj van...de nem erdekel, ha kell kuzdunk harcolunk, de EGYUTT maradunk. Nem kell aggodnod, ha szeret veled marad:)
Udv es gyogyulast, meg kitartast
Köszönöm a válaszokat!
Remélem,hogy az én barátom is mellettem marad és se emiatt se más miatt nem fogunk szakítani!
Köszy még egyszer a válaszokat!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!