Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hordjak napszemüve...

Szerintetek hordjak napszemüveget?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy napszemüveget a nyárra, de az ismerőseim azt mondták, hogy eléggé cigányosnak néznék ki benne, mert barna a bőröm. Nem vagyok rasszista egyáltalán, viszont én magyar vagyok, és azért nem szeretném, ha esetleg az arra hajlamos emberek kinézzenek, mert mondjuk napszemüvegben vagyok, és azt hiszik roma vagyok.

2019. ápr. 24. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sosem hallottam még olyanról,hogy a napszemüveg tenne bárkit is cigányossá...Egyébként meg óvd a szemedet,és ne azzal törődj,hogy az "arra hajlamos" emberek mit gondolnak.
2019. ápr. 24. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság. Természetes napbarnított hatású bőrön sokkal hitelesebb és elegánsabb egy napszemüveg, mint egy hullaszínű, sápadt tányérarcon.

Nézd meg Kylie Jennert, Kim Kardashiant, INNA-t, Ariana Grande-t! Mindegyikük kreol bőrű, és elképesztően jól áll nekik a napszemüveg.

És ez még csak néhány híresség, akinek sötétebb bőre van.

Undorítónak találom, hogy a rosszéletű magyarok a pesszimizmuson kívül csak azon tudnak lovagolni, hogy kinek mennyire fehér vagy sötét a bőre, mert ha már 2 árnyalattal barnább, akkor biztos, hogy ‘roma’...

Ritka fasiszta ország vagyunk...sajnos.

2019. ápr. 24. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen! Az UV sugarak tönkreteszik a sárga foltot az éleslátás helyét. Öreg korodra romlani fog a látásod ha nem óvod meg.
2019. máj. 6. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!