Hordanál olyan napszemüveget ami nem kifejezetten áll jól neked, csak nagyon tetszik?
Úgy érzem nekem egy napszemüveg (meg amúgy semmilyen szemüveg) nem áll jól.
Már kezdek lemondani róla hogy megfogom valaha találni az igazit.
Addig gáz lenne olyat is felvenni ami nem áll jól?
18L
Ne tedd! Senki nem azt fogja nézni, hogy hű de jó a napszemüveged, hanem egyből az tűnik fel, hogy milyen rosszul áll.
Eddig azért nem találtad meg a tökéletesen hozzád illőt, mert csak magát a szemüveget nézed. Köss kompromisszumot! Lehet, hogy az áll jól, amit amúgy le se vennél a polcról, de rajtad meg nagyon jól néz ki! Menj el egy olyan üzletbe, ahol óriási a választék, és kezd el egyesével felpróbálni az összeset. Hidd el, megtalálod ami jól áll, ne add fel!
Elsőnek igaza van, próbálgass. Én egyszer viccből próbáltam fel egyet, fura a színe, az alakja és mégis mintha rám öntötték volna. Teljesen máshogy néz ki felvéve, mint a polcon.
Dioptriás szemüveget is viselek, azt is hasonlóan választok. Ami kirakva, vagy máson tetszik rajtam gyakran hülyén mutat.
Én is így voltam vele.. Aztán egy napszemüveges standnál az eladó hölgy ránézett az arcomra, kezembe nyomott egy szemüveget (amihez soha a büdös életben nem nyúltam volna magamtól) és ledöbbentem. Soha, egyetlen napszemüveg nem állt jól.. Ez pedig.. Mintha nekem találták volna ki.
Inkább nem hordtam szemüveget, mint hogy olyat hordjak, ami nem áll jól. Szóval.. a helyedben felpróbálnék mindent, aztán majd lesz olyan, ami tényleg “hűha, ez jó”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!