A napszemüveget csak szerintem hordják azért, mert elbújnak mások elől a kevés önbizalom miatt?
Hát... talán ezért is hordom.
De azért nekem elég sok köze van ahhoz, hogy nem akarok megvakulni, meg szerintem jól is néz ki.
És amit írtál, hogy a tudtodon kívül figyelhetlek :) Mármint nem konkrétan téged... :D
Azt írod, hogy kibírod, ha a szemedbe süt a nap.
Hát majd nézd meg a homlokod, és a szemöldököd közötti részt 35 éves korodban! Tele leszel mély ráncokkal a sok hunyorgás miatt. Már 25 éves korod körül el fog kezdődni, de akkor még csak apró mimikai ráncok, kisebb barázdák lesznek. 10 év múlva meg már az arcizmokba vésődik, és úgy nézel majd ki, mint aki állandóan mérges és ráncolja a homlokát meg összehúzza a szemöldökét.
Részben igazad van. Én pl. buszon szeretek aludni, de azt nem szeretem, ha közben más bámul, így amíg megtehetem, (napos az idő) felteszem a napszemüvegem. És biztonságban is érzem magam, meg eltakarom vele magam egy kicsit.
Az sem mellékes, hogy nem hunyorgok a nap miatt, így megelőzöm a ráncokat. :)
Magabiztos vagyok, nem bújok el senki elől. Egyszerűen azért hordok napszemüveget, mert nem szeretek hunyorogni. Fárasztó, könnyezel, és ráncos leszel.
Ennyi!
És fosom le, hogy hány ilyen beteg gondolatmenet sétál velem szemben a városban.
Jó, hát akkor ennyi erővel mindenki aki a középkorban meg mikor nem volt napszemüveg élt, akkor mindenki ráncos volt, vagy milyen? Most csak ezért nem fogok hordani.
igen, jól leírtad, mondtam, hogy figyelhetnek, és nem feltétlen engem. Ja igen, azt mennyire utálom, mikor úgy kell beszélni valakivel, hogy rajta van, és azt sem tudod, hogy hol a szeme.. :D
NEM
Zavar ha a szemembe süt a nap.
Vezetés közben is jobb így nem vakít el a nap.
Azon kívül így könnyebben megnézhetek másokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!