A napszemüveget csak szerintem hordják azért, mert elbújnak mások elől a kevés önbizalom miatt?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam hordani, ha a szemembe süt a nap, kibírom, nem vakulok meg, látok tőle, kicsit zavar, de kibírható, ez nagyon gyenge magyarázat. Egyik ismerősöm, ha süt a nap, akárhányszor utcára megy, mindig felrakja, és általában a lányok/nők nagy részén szokott lenni. Mikor 12 éves voltam, én is azért vettem egy teljesen elsötétítettet, ami a fejemre simult, hogy nézegessem a lányokat, úgy, hogy engem nem látnak. Visszagondolva, azt csináltam, hogy elbújtam, és csak én láthattam. Néha már idegesítő is, hogy a 3. illető jön napszemüveggel előttem az utcán, és azt se tudom hova nézzek, mivel olyan, mintha ő ott sem lenne és megfigyelhet bármikor, a tudtomon kívül. Ha nem lenne rajtuk napszemüveg, akkor kíváncsi lennék, merre, hogy nézne, mennyire menne emelt fővel(általában aki hordja), mint vele.. ŐSZINTÉN, aki hordja, miért hordja? Az én véleményem szerint EZÉRT, persze biztos van, akinek tényleg érzékeny a szeme a napra, vagy vezet, vagy vak, vagy mit tudom én. Persze, mindenki azt csinál amit akar, hordja, ha akarja, csak érdekel most már. :)2014. aug. 25. 19:46
31/35 A kérdező kommentje:
Nyugodt voltam a kérdés kiírása előtt is, ne aggódj emiatt. :)
2014. aug. 25. 21:09
32/35 anonim válasza:
Az a fura, hogy én vagyok az első a válaszadók közt, aki bírja a napot hunyorgás nélkül. Igen, reggel is. Nem, az első percben hunyorogni kell nekem is, ne legyünk ütődöttek! Sose szerettem a napszemüveget. Volt, hogy vettem, de gyorsan odaadtam valakinek. Volt, hogy borongósnak látszott benne a jó idő is, volt, hogy idióta színűek lettek a dolgok, volt, hogy alul szédítő fénytörési hibája volt, és volt, hogy senki nem köszönt, aztán rájöttem, hogy hemüveg van, azért lehet. A csajokat meg anélkül is sasolom, így legalább vissza is mosolyognak. Igen, még hétfő reggel is.
33/35 anonim válasza:
Vagy csak szimplán mert szétszúrja a szemem a nap!
34/35 A kérdező kommentje:
Igen, igen, ez is zavar benne, hogy a a színeket átváltoztatja, és a jóidőt is rossznak látom, borúsnak, ami zavaró. Legalább már ketten vagyunk, akiket nem zavar a nap. :D
2014. aug. 25. 21:49
35/35 anonim válasza:
A színek a lencse szinetol függnek :D
En szeretnek napszemüveget hordani, mert zavar a nap, kb csak 1 méterre előre látok, ha nyáron nagyon süt a nap, mert nem tudok jobban felnezni.
Es igen, így jobban lehet nézni az embereket, akar több percig is, anélkül, hogy nagyon feltűnő lenne :D
En mar kb 3 éve szeretnek napszemuveget, de sehol nem találok jot :/
Ha kocsiban ülök ( nem en vagyok a sofőr) akkor is zavar, ha nem látom az utat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!