A napszemüveget csak szerintem hordják azért, mert elbújnak mások elől a kevés önbizalom miatt?
Én egyszerűen nem látok nélküle. De nem csak akkor ha süt a nap, hanem ha úgy felhős az ég egybefüggően, hogy szinte hófehér. Egyszer ilyenkor nem vittem magammal napszemüveget, át kellett adnom a kormányt másnak, mert konkrétan semmit nem láttam az autópályán, hunyorogtam mint a vakond és így balesetveszélyes volt. Csoda hogy azon a pár kilométeren nem mentem neki semminek.
Ráadásul nem is tudok hordani akármilyen kínai vacakot, ezért mélyen a zsebembe kell nyúlni.
Nem magadból kell kiindulni, mind mások vagyunk. Téged nem zavar a nap, más meg egy halvány sugártól csak botorkál mint a vakegér.
"Jó, hát akkor ennyi erővel mindenki aki a középkorban meg mikor nem volt napszemüveg élt, akkor mindenki ráncos volt, vagy milyen? "
Kapaszkodj meg: IGEN! Igen fiatalon kezdtek ráncosodni!
Vagy nézz meg szegényebb ázsiai, afrikai népekből öregeket! Olyan ráncaik vannak, mintha gyurmából lenne a homlokuk!
Én azért hordom, mert a nap a szemembe süt. Ennyi. Nem akarok hunyorogni, azért se, amit korábban említettek, mert meglátszik a nyoma, másrészt nem szeretek az utcán úgy kinézni, mint egy kínai.
Ha vezetek, akkor is rajtam van. Onnan mégis ki elöl akarnék elbújni, főleg h sötétített ablak van, senki sem lát be, de a rohadt nap oda is be tud sütni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!