Hosszú hajú férfi összekötve, vagy kiengedve hordja inkább a haját?
Figyelt kérdés
Csak ebbe a gondolom női kategóriába találtam helyénvalónak a kérdést, így ide írom.
Hátközépig érő, dús, hullámos sötétszőke hajam van, legtöbbször kontyban hordom, de egy lány barátom mondta, hogy hordjam kiengedve, mert úgy sokkal jobb. Én úgy szinte sose hordom. Szerintetek?
Nem köszi, nem akarom levágatni.
25/f
2019. ápr. 21. 02:41
1/8 anonim válasza:
Összekötve mert belelóg a szemébe.
2/8 anonim válasza:
Ki engedve, vagy összekötve, de ne kontyba.
4/8 anonim válasza:
Nekem amig hosszu hajam volt bekotve hordtam, egyszerubbek a mindennapok ugy.
6/8 anonim válasza:
Ahogy Timosenko hordja, azt próbáld ki.
7/8 anonim válasza:
A pasimnak is pont ilyen haja van mint neked. Ő valószínűleg kontyban hordaná,de nem engedem neki. Úgyhogy kiengedi, és hajpánttal tűri el.
8/8 anonim válasza:
Kiengedve! Amúgy is mi értelme van hogy hosszú ha össze van kötve vagy kontyba van? Semmi.
Senkit nem láttam még akinek jól állt volna férfiként a lófarok, konty, stb....
Engedd ki, vágass hozzá frizurát (pl frufru, rétegelt stb) és VISELD!
Ha zavar, akkor vágasd le. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!