Ti mivel igazítjátok meg az intim szőrzeteteket?
Figyelt kérdés
Elsősorban a férfi társaim véleménye érdekelne. Szeretnék kicsit alakítani az intim szőrzetemen, mert már eléggé elfajultak a dolgok odalent. Arra irányulna a kérdésem, hogy ti használtok bármilyen elektromos eszközt? Tudnátok esetleg ajánlani egyet? Eddig ollóval csináltam, de kicsit nehézkesnek tartom és az elektromos borotvákkal egyszerűbbnek tűnik, de nem tudom hogyan kell megfelelőt választani.
Előre is köszönöm a segítségeket!
2019. márc. 28. 16:39
3/4 anonim válasza:
Egy 5000 forintos hajvágó gép tökéletesen megfelel.
4/4 anonim válasza:
Elég rég elektromos testszőrzetnyíróval szoktam lecsupaszítani a szőrzetemet, van benne gyakorlatom, és két különbözőt használok... 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!