Szerintetek lehetnék modell ilyen méretekkel?
Figyelt kérdés
magasság: 178 cm
súly: 62 kg
mell: 85 cm
derék: 70 cm
csípő: 86 cm
comb: 47 cm
kor: 18 év
(Kort és nemet is írjatok légyszi!)
2010. júl. 5. 12:13
1/11 anonim válasza:
Szerintem simán, de nagyon fontos, hogy milyen a megjelenésed, milyen szép az arcod, bőröd...ezek csak paraméterek.
L/18
2/11 anonim válasza:
Én úgy tudom a modellek dereka 60 körül van, kicsit soknak tűnik az a 70. Bár nem vagyok benne biztos, szóval majd írnak jobbat.
3/11 A kérdező kommentje:
Jajj igen, elírtam, 66 cm a derekam, most megmértem kétszer újra :D
2010. júl. 5. 12:19
4/11 anonim válasza:
a derekad nagyon sok...én 173centivel vagyok 61kg,és mégis 63cm körül van a derekam...akkor neked hogy?
5/11 anonim válasza:
képet nem tudnál linkelni?
arc nélkül,csak alak?
6/11 anonim válasza:
Egy kis fogyás derékról, és lehetsz.
7/11 anonim válasza:
Ne akarj modell lenni,látod,azt írják fogyjál derékból,mikor így is vékony lehetsz nagyon,derékból meg nem tudsz csak úgy fogyni,mellé másból is fogsz.Ne fogyj csontsoványra,az nem szép.
8/11 anonim válasza:
nincs derekad, és még fogynod is kéne.
fotómodell lehetsz, mert oda már mindenfélét keresnek, de fürdőruhás fotómodell, vagy kifutós biztosan nem.
9/11 anonim válasza:
nekem is vastag a derekam, pedig máshol gebe vagyok xd hasizmozz napi fél-1órát, ne egyél sok nasit, és szép lapos hasad lesz:] a többi rész jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!