Van olyan fiu akinek pufokas az arca? Es hogy mit lehet tenni hogy keskenyebb legyen?

Eh egyrészt genetika, hogy pont oda hízol, és pont meglátszik. Másrészt meg jelzi, hogy zsírfelesleget raktároztál fel. Ami valószínűleg egészségügyi szempontból nem gond. Én is a legegészségesebb kategóriában vagyok BMI szerint (188 cm, 84 kg).
Viszont a zsírszázalékom az magas, arányaiban. Kevés izmom van. Itt érdemes rákeresni egy „fat vs muscle” képre. Zsír sokkal de sokkal nagyobb térfogatú, mint az izom.
Tehát amit tenni érdemes az elsősorban a zsírszázalék csökkentése, az izomzat megtartásával.
Erre az aerob mozgásformák (biciklizés pl) a legjobbak. Kell egy jó edzésterv. Illetve ami mégfontosabb, az az étrend, amire legjobban talán úgy érdemes keresni, hogy „szálkásító étrend”
Én már évekkel ezelőtt elterveztem, mert nekem nem csak a pofim pufi, de úgy az egész testemen van felesleg. Hát eddig nem sikerült a folyamatos sportolást összehozni, én ehhez nem vagyok elég kitartó egyelőre. De nyáron pl, amikor én balatonon vagyok, és szinte mindig tudtam menni úszni, illetve mivel egyedül laktam, ezért magamra főztem (tojás, zöldség, tej, zabkása, csirke, rizs), akkor nagyon jó eredményt értem el, és sok pozitív visszajelzést kaptam, barátnőmtől pl, aki ugye így csak kéthetente látott, és hát észrevette a különbséget mikor megölelt, meg az arcomról látták főleg az emberek. De aztán újra jött az ősz, egyetem, bulik, dolgoznom is kellett, meg az uszodát is gyűlölöm a sok ember miatt. Szóval visszapufisodtam 😃
Meg hát párom van, már nem kell jól kinéznem 😃😃
Tehát jelzem, hogy ez működik, tesztelve, csak nem lehet megállni, és folyamatosan tenni kell érte.
26f

????????
Tessék? Párod van, tehát már nem kell jól kinézned?!
Ezt sztem gondold át újra.

*nem kell jobban kinéznem, mint amilyennek önmagamat adva kinézek.
Ha így jobban tetszik 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!