Önjáró benzines fűnyíró mennyire jó választás viszonlyag nagy, dombos, de keskenyebb udvarba?
Figyelt kérdés
Sok mindent kell kerülgetni meg forogni. Ilyen helyre inkább sima ajánlott? Nem tudom, hogy lehet-e azokkal tolatni.2019. márc. 25. 16:23
1/5 anonim válasza:
Ez csak előre mehet.A vissza mozgatás meghíbásodást okozhat .Ezzel nincs tolatgatás .
2/5 anonim válasza:
Nem megy tönkre, ha hátrafelé húzod és előre hajt a kerék, csak értelmetlen.
Az önjárás egy kikapcsolható funkció. Két kart kell egyszerre kezelni. Egyik a gyujtás biztonsági, másik az önjáró. Ha felengeded, tudsz tolatni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a legjobb választás, főleg, ha gyűjtöd a füvet.
Simán tudsz vele forogni, a hátra az annyival macerásabb, hogy mielőtt hátra húzod kell egy kicsit előre tolnod hajtás nélkül különben nem forog hátra a kerék. De ha egy kicsit is dombos akkor a fenti macerát simán megéri, mert elmondhatatlanul könnyebb vele, mint izomból tolni a hajtás nélkülit.
4/5 Majatom válasza:
Simán lehet, az enyémet is lehet hátra húzni, mint egy nem önjáróst. Én kényszermegoldásként egy fél évig használtam egy 2300 nm-es gyümölcsösben is, ott is volt mit kerülgetni, kb 2,5 - 3 óra alatt megvolt.
5/5 A kérdező kommentje:
Majd még átgondolom. Köszönet a segjtségért.
2019. márc. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!