Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, ha irigylem az...

Normális, ha irigylem az ilyen lányokat?

Figyelt kérdés

Nekem kevesebb, vékonyszálú, egyenes hajam van, kb ennyi lehet mennyiségre:

[link]

Utálom, hogy ha megszakadok se lesz több hajam soha, míg más lányoknak ilyen rengeteg van:

[link]

[link]

És valódi, nem trükk vagy póthaj, három ismerősömé is ilyen. Volt, hogy ültünk a kávézóban, és idegenek odajöttek fényképezni, hogy milyen gyönyörű.

Illetve az egyik lány mindemellé olyan, mint egy játékbaba, alacsony, nagyon-nagyon vékony (35kg), babaarc, telt ajkak, és rengeteg, fenék alá érő haj....

2019. ápr. 12. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj rá idegileg, szerintem fogadd el hogy neked annyi van amennyi, és ne rágódj rajta. Több úgyse lesz jelentősen, még vitaminokkal se, meg egyéb csodaszerekkel.
2019. ápr. 12. 20:34
 2/14 anonim válasza:
100%
Ez genetika, nem tudsz mit tenni. Kár felesleges dolgokon rugózni.
2019. ápr. 12. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első képen lévővel sincs semmi baj.
2019. ápr. 12. 20:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik és neked nem lehet, akkor normális. De emiatt nem kell rosszul érezni magad, próbálj olyan frizurát keresni amit a te hajadból lehet csináltatni, lehet egy kis újdonság feldobja a kedved.

Az meg hogy odamennek hozzájuk emiatt, főleg ne törjön le. Lehet így kívülről jónak tűnik elsőre, de ha belegondolsz, örülnél ha idegenek fotózgatnának meg lihegnének rád, mert a hajad felkelti az érdeklődésüket? Borzalmasan felületes és idegesítő. Szerintem jóval érdemesebb úgy gondolkodni, hogy a személyiséged legyen az, ami másokat (ismerősöket, barátokat, új embereket) megfog.

2019. ápr. 12. 20:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a te hajadat irigylem, mert nekem fele annyi sincs! A lófarkam egy vastagabb ujj méretű...
2019. ápr. 12. 20:40
 6/14 A kérdező kommentje:

Jó, lehet, amikor már a hatodik lánycsapat rohan oda hozzá aznap "Úristen, úristen, de gyönyörű" felkiáltással, akkor lehet, fárasztó. Viszont a húgomnak is ennyire sok hajam van, ugyanahhoz a fodrászhoz járunk gyerekkorunk óta.

Mikor legutóbb voltam, akkor bent ült még néhány idős néni, és az egyik megjegyezte, szép a hajam színe. Mire a fodásznő "Az szép neki, de olyan kis vékony haja van. Látná a húgáét, annak rengeteg van..."

2019. ápr. 12. 20:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg elfogadni, hogy a tied ilyen és hozd ki belőle a legjobbat.

Nekem egy hormonális változás miatt kezdett hullani és elvékonyodni a félhosszú hajam. Le kellett vágatni. Éveken keresztül nem tudtam elfogadni, az utcán mindig csak a szép hajú lányokat vettem észre és irigykedtem. Próbálkoztam megnöveszteni, de nem tudtam, mert megint elkezdett hullani. Most már szerencsére elfogadtam. Mindenki dícséri, hogy milyen jól áll ez a rövid frizura.

Kívánom, hogy neked is sikerüljön.

2019. ápr. 12. 20:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Neked a színe szép, más meg amiatt idegeskedik hogy nincs semmilyen színe az övének. Ami nem lehet, azt felesleges kergetni és gyötörni vele magad. Nem lenézésből mondta a fodrásznő sem, nem vagy kevesebb mert nem olyan dús a hajad.

Bízz jobban magadban és fogadd el magad, nem kell másra hasonlítani.

2019. ápr. 12. 20:56
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam valakivel, akinek nincs lába."

( Perzsa közmondás )

2019. ápr. 12. 20:57
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

De attol, hogy valakinek nincsen laba, az enyem meg ugyanugy fazik cipo nelkul :D

Kerdezonek: a te hajad peldakent linkelt kep alapjan teljesen rendben van, latnad az enyemet, rohognel ha osszefognam, hogy milyen keves.

Azert a legtobb nagyon suru es szep haju baratnom sokat panaszkodik, hogy pl sokkal szorosebb a labuk, es sok gondjuk van vele, meg egy egesz nap mire hajat mosnak, szoval nem tudom melyiket valasztanam inkabb.

2019. ápr. 12. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!