Normális, ha irigylem az ilyen lányokat?
Nekem kevesebb, vékonyszálú, egyenes hajam van, kb ennyi lehet mennyiségre:
Utálom, hogy ha megszakadok se lesz több hajam soha, míg más lányoknak ilyen rengeteg van:
És valódi, nem trükk vagy póthaj, három ismerősömé is ilyen. Volt, hogy ültünk a kávézóban, és idegenek odajöttek fényképezni, hogy milyen gyönyörű.
Illetve az egyik lány mindemellé olyan, mint egy játékbaba, alacsony, nagyon-nagyon vékony (35kg), babaarc, telt ajkak, és rengeteg, fenék alá érő haj....
Ha tetszik és neked nem lehet, akkor normális. De emiatt nem kell rosszul érezni magad, próbálj olyan frizurát keresni amit a te hajadból lehet csináltatni, lehet egy kis újdonság feldobja a kedved.
Az meg hogy odamennek hozzájuk emiatt, főleg ne törjön le. Lehet így kívülről jónak tűnik elsőre, de ha belegondolsz, örülnél ha idegenek fotózgatnának meg lihegnének rád, mert a hajad felkelti az érdeklődésüket? Borzalmasan felületes és idegesítő. Szerintem jóval érdemesebb úgy gondolkodni, hogy a személyiséged legyen az, ami másokat (ismerősöket, barátokat, új embereket) megfog.
Jó, lehet, amikor már a hatodik lánycsapat rohan oda hozzá aznap "Úristen, úristen, de gyönyörű" felkiáltással, akkor lehet, fárasztó. Viszont a húgomnak is ennyire sok hajam van, ugyanahhoz a fodrászhoz járunk gyerekkorunk óta.
Mikor legutóbb voltam, akkor bent ült még néhány idős néni, és az egyik megjegyezte, szép a hajam színe. Mire a fodásznő "Az szép neki, de olyan kis vékony haja van. Látná a húgáét, annak rengeteg van..."
Próbáld meg elfogadni, hogy a tied ilyen és hozd ki belőle a legjobbat.
Nekem egy hormonális változás miatt kezdett hullani és elvékonyodni a félhosszú hajam. Le kellett vágatni. Éveken keresztül nem tudtam elfogadni, az utcán mindig csak a szép hajú lányokat vettem észre és irigykedtem. Próbálkoztam megnöveszteni, de nem tudtam, mert megint elkezdett hullani. Most már szerencsére elfogadtam. Mindenki dícséri, hogy milyen jól áll ez a rövid frizura.
Kívánom, hogy neked is sikerüljön.
Neked a színe szép, más meg amiatt idegeskedik hogy nincs semmilyen színe az övének. Ami nem lehet, azt felesleges kergetni és gyötörni vele magad. Nem lenézésből mondta a fodrásznő sem, nem vagy kevesebb mert nem olyan dús a hajad.
Bízz jobban magadban és fogadd el magad, nem kell másra hasonlítani.
Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam valakivel, akinek nincs lába."
( Perzsa közmondás )
De attol, hogy valakinek nincsen laba, az enyem meg ugyanugy fazik cipo nelkul :D
Kerdezonek: a te hajad peldakent linkelt kep alapjan teljesen rendben van, latnad az enyemet, rohognel ha osszefognam, hogy milyen keves.
Azert a legtobb nagyon suru es szep haju baratnom sokat panaszkodik, hogy pl sokkal szorosebb a labuk, es sok gondjuk van vele, meg egy egesz nap mire hajat mosnak, szoval nem tudom melyiket valasztanam inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!