Normális, ha irigylem az alacsony lányokat?
Én sem vagyok túl magas (170cm), de már egyértelműen nem alacsony.
Az ismeretségi körömben vannak 150-155cm magas lányok, és néha kicsit irigy vagyok arra, hogy ők milyen bájosak, törékenyek.
Egyrészt nagyon vékonyak (van, aki a 40kg-t se éri el), illetve nagyon fiatalnak néznek ki (25 körül van mindkettő, és rendszeresen 14-15-nek nézik őket).
Engem utoljára valamikor 8 évesen emeltek fel, vettek ölbe (apukám, természetesen), az egyik lányt meg máig emelgetik a férfi haverok, mert hogy olyan kis könnyű, szinte nincs is súlya.
Engem már megmozdítani se lehetne. (Egyszer próbált a párom, de nem tudott, a súlyom miatt se, meg mivel majdnem egyforma magasak vagyunk, nem tud felemelni)
Illetve a ruhavásárlás. Nekem már csak a hossza miatt is kell a 36-38, az egyik lánynak még a 32-es (azaz a legkisebb felnőttméret) is nagy.
Ketteslétrának érzem magam így, hogy a társaságban mindig én vagyok a legmagasabb nő (a férfak se érik el a 180cm-et, tehát velük se nagy a kontraszt, mellettük sem tudom alacsonynak érezni magam)
Én mindig irigyeltem a magasabb lányokat, valahogy szebbnek látom őket. De lehet, hogy csak elégedetlen vagyok a mindössze 150 cm-el. Valóban könnyebb minket felkapni, de nagyon idegesítő tud lenni, mikor megkapom hogy milyen aranyos vagyok meg ilyenek. A te magasságodnak is vannak előnyei, próbáld meg végiggondolni.
16/l
Mindenki arra vágyik, ami nem lehet az övé :)
Az én feleségem meg alacsony, és sosem talál rendes ruhát magának, nem ér el semmit a polcon, nem tud rendesen átölelni... stb.
Javaslok egy 200 centi feletti pasit :D
Én meg 180 cm magas (lány) vagyok (kb. 14 éves korom óta), de a környezetem sem alacsony, így nem tapasztalok semmi ilyesmit.
Az utcán sem, pedig gyakran hordok magassarkút is.
Jól érzem magamat a bőrömben.
Téged már mozdítani se lehetne? :D Volt barátnőm 180 cm és 75 kg volt, én csak 173. Mégis buli után felemeltem és az ölemben vittem haza.
Semmi baj a magasságoddal, irigy pedig más testi adottságára ne legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!