21/29 anonim válasza:
Valóban alakul! ;) Kitartás! Taláán még ettől is lehet kerekebb, de már tök szép. Dolgozz rajta, de egy idő után, már elég lesz szinten tartani.
És köszi a képeket, várjuk a következőt! :)
22/29 anonim válasza:
Szép mind a 2 képet láttam. Gratulálok így tovább nekem már most tetszik!:) Kíváncsi leszek a következő képre!
23/29 A kérdező kommentje:
Na hello mindenkinek, köszi a pozitív visszajelzéseket. Az az igazság hogy kicsit elhanyagoltam az edzést a vizsgaidőszak meg munka miatt, úgyhogy nem rég kezdtem csak visszatérni. Nincs sok javulás, na de mindegy is úgyis az érdekel titeket, hogy hogy néz ki.:DD Hadd legyen egy jó estétek, sziasztok!
2019. júl. 11. 21:08
24/29 anonim válasza:
Szépen alakul. Az elején is jó volt, most is jó, látszik a formásodás. :) A lényeg hogy magad miatt edz és csináld ne mások véleménye miatt!
25/29 anonim válasza:
Nem is rossz! Köszönjük! :* :D
26/29 anonim válasza:
Jó ez a popsi :) Számomra még mindig nagyon vonzó:P
27/29 anonim válasza:
Hogy halad a popsi edzés ?:P :)
28/29 anonim válasza:
Szia :D hogy halad az edzés ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!