Kicsi a B/85-ös kosár méret? Talán szihologushoz kéne hogy, járják mert nagyon nem vagyok megelégedve magammal és mindenemet kicsinek érzem (fenék, mell) S sajnos hízni sem tudok 54. kg vagyok 165,5cm
Pszichológus...
A hátad széles. A 85ös körméret ezt jelenti. Vagy rossz méretet hordasz. Magasság és súly alapján ezt tartom valószínűbbnek.
A feneked formáján és méretén edzéssel is változtathatsz.
Nekem B/75 es nem szeretem.
Jobb szerettem mikor vèkonyabb voltam s kicsi volt 😄mèg kissebb...
Bocsanat kettes vagyok.
Regen volt annyi.
most hiztam s nagyobb lett es nem szeretem.
Inkább kéne egy logopédus.
Amúgy meg nem kicsi
A B kosár átlagos. A 85-öt viszont soknak érzem hátkörfogatnál. Ilyen magassággal és súllyal nem magyarázza a súlyod, a magasságod miatt az alkati dolog is gyanús.
Esélyes, hogy nem megfelelő méretű melltartót viselsz.
3.válasz adó!
Képzeld csak én jártam logopédushoz jó pár évet és sajnos ezel nem tudták mit kezdeni a helyes írásomrol meg ne is beszéljünk.Gyakoroltam rengeteget és sajnos a helyzet nem változott...De ha nem tudsz egy normális választ adni ahelyett hogy lenézed a másikat akkor egyáltalán minek szólsz hozzá???! ;)
A szám a körméret, a betű a kosárméret. Nem olyan bonyolult.
És nem b80, hanem 80b.
Mérd le a melled alatt a hátad körméretét. Kétlem, hogy 80 és 85 cm között lesz.
Inkább azt tartom elképzelhetőnek, hogy 75c lesz a te méreted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!