Szerintetek magasnak vagy alacsonynak jobb lenni?
Én például 190 cm magas fiú vagyok, de nem igazán csípem, mert irtózatosan nehéz ruhát találni rám, illetve hülyén érzem magam sokszor.
A vállaim viszonylag szélesek, viszont a karom ahhoz képest nem túl vastag (35-36 cm-es átmérője lehet), emiatt a pólók vagy rövidek és alig érnek a karomra vagy sokkal szélesebbek a karomnál és lógnak rajtam azon a részen. A nadrágok pedig a hosszú, de szintén viszonylag vékony lábaim miatt vagy rövidek és a bokámig érnek vagy csak lógnak a lábaimon. Nem tudom miért nem találok soha megfelelő ruhát, de inkább az átlagos magassággal rendelkezőknek, illetve a testesebb embereknek készülnek.
A kettő között jó lenni.
Én 170cm magas lány vagyok, pont jónak érzem magam, nem szeretnék sem alacsonyabb, sem magasabb lenni.
Viszont ha muszáj lenne, akkor nőként a mindennapokban inkább alacsonynak lenni jó (160cm alatt), mint magasnak (180cm felett).
Férfiként meg, gondolom, fordítva.
154 cm lany vagyok, baratnom 156, anyum 155, egy osztalytarsam 152cm
Mind 160+nak orulnenk, inkabb 165, en 170et mondanek maxnak magamnak.
160 alatt xar lanyoknak tobbnyire, ruhaiugyben is, meg le is cukiznak, rad tamaszkodnak, hajadba baszkuralnak, letorpeznek..
Én 160 vagyok.
Sokszor nem érek el magas dolgogat a lábam lelóg bizonyos ülőalkalmatosságokról és bőven fel lehetne hajtani a gatyáim szárát. Szóval néha lennék magasabb, de már elfogadtam, hogy ez jutott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!