Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit kellene hiznom?

Mennyit kellene hiznom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2019. ápr. 6. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Mihez?
2019. ápr. 6. 21:52
 2/10 A kérdező kommentje:
ahhoz hogy jol nezzek ki..
2019. ápr. 6. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Minimum 10 kiló!
2019. ápr. 6. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Sokat, nagyon gebe vagy.
2019. ápr. 6. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

Hizni? Egy dekát sem, mert tipikus skinnyfat alkatod lenne

Neked mozognod kellene, egy kis izmot felszedni, amitől tonusos alakod lenne.

2019. ápr. 6. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#2: Gondoltad volna, hogy nem létezik fix súly, amivel valaki jól néz ki?

Rengeteg lány panaszkodik, hogy nem elégedett az alakjával. Ha túl átlagos, az a baj, hogy nem formás. Ha van egy kis plusz, akkor olyan alkatot akar, mint te. Te pedig vékony vagy és hízni akarsz.

Semmi gond az alakoddal, jól nézel ki. Vannak olyan srácok, akik imádják ezt az alkatot. Fejben rakd magad rendbe.

2019. ápr. 6. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Az egészséged fontosabb mint a külső. Magad fogadd el. Van olyan fiú akinek tetszik az ilyen alkat is, de az egészség fontosabb, hogy ha híznod kell akkor hízz.
2019. ápr. 6. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Inkább a ruhatáradat cseréld már le kislány! Mik ezek a sz.rok rajtad? :O

Sportolj, szedj fel izmot és étkezz egészségesen. Inkább formásodnod kell, mert elől deszka, hátul léc vagy.

2019. ápr. 20. 20:55
 9/10 A kérdező kommentje:

vagyis tomegetnovelni...tehat hizni.

Amugy nagyon koszonom ezt a sok "normalis" hozzaszolast.En senkitol sem kerdeztem hogy hogyan nezek ki,es senkitol sem kertem velemenyt az alakomra..Volt ra 20 evem hogy en is rajojjek hogy sovany vagyok,nem kell meg leirjatok 100an hogy gebe vagy deszka vagyok...En tanacsot kertem,hogy mennyit kellene hizzak illetve tomegeljek,nem azt kerdeztem hogy szerintetek deszka vagyok-e vagy sem,mert azt en is latom.. -,-

2019. ápr. 20. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne azt kérdezd, hogy mennyit kellene "híznod", mert nem lehet számokból kiindulni.

Edzeni is akarsz? Szerintem érdemes lenne, könnyebben jön a jó tömeg.

Tömegnövelő étrendet magad is ki tudsz alakítani (esetleg dietetikustól kérj segítséget, ha extra igényeid vannak).

2019. ápr. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!