Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg híznom kéne? (kép)
Figyelt kérdés
Ilyesmi az alkatom, csak nagyobb mellel és pocival, ill. a bőröm is világosabb:
+mell:
+poci: (ha sokat eszek kb. így néz ki)
Én egészen eddig elégedett voltam/vagyok magammal, de mindenki azt mondja, hogy híznom kellene. Csak én látom magam másképp??
Kérlek, értelmes kommenteket küldjetek!
2015. febr. 21. 14:32
1/19 anonim 

válasza:

Azt hiszem neked is kövér barátaid vannak, akik képtelenek lefogyni, sportolni meg lusták. Nem kell híznod, nagyon szép lehetsz így is, ez egyáltalán nem betegesen vékony.
2/19 anonim 

válasza:

Figyelj csak, tegyél fel légyszi egy képet a saját alakodról, mert ez így értékelhetetlen.
3/19 anonim 

válasza:

ha így nézel ki semmi baj veled.
4/19 anonim 

válasza:

többre mennénk, ha nem idegen nők testrészeinek a képeiből kellene összeraknunk téged.
5/19 anonim 

válasza:

Nem kellene. Nekem is ilyen az alakom, nekem meg mindenki azt mondja, fogyjak. Milyen magas vagy és hány kg?
(én 170/55)
6/19 A kérdező kommentje:
158 cm/ 50 kg
Saját alakosat nem szeretnék felrakni, bocsi.
2015. febr. 21. 14:35
7/19 anonim 

válasza:

Hát szerintem ez a testalkat jó, de ha híznál pár kilót még az is jó lenne. Fogyni nem kéne semmiképp. Egy kalkulátor szerint az átlagos testalkat szerintem ez felett van pár kilóval, de a legtöbb férfinak úgyis a vékonyabb lányok jönnek be. Persze nem a kórosan sovány, hanem olyan mint a képeken látható.
8/19 anonim 

válasza:

Szerintem egyszerűbb lett volna,ha saját magadról mutatsz képet!Az első képen egy modell van,tökéletes alakkal,most az hogy nagyobb melled van meg hasad stb.Azt így nem tudom nagyon elképzelni.Na mindegy.Más miatt ne akarj megváltozni!Ha elégedett vagy magaddal,akkor meg ne változz!Szerintem nem kell híznod,csak sportolj valamit és akkor pocid se lesz meg a sport sose árt.
9/19 anonim 

válasza:

158/50 az tökéletes, ne hülyéskedj.
10/19 anonim 

válasza:

Akkor ne várd el, hogy véleményt alkossanak rólad. Így körülbelül annyira mérvadó, mintha vakokat kérdeznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!