Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg híznom kéne? (kép)
Figyelt kérdés
Ilyesmi az alkatom, csak nagyobb mellel és pocival, ill. a bőröm is világosabb:
+mell:
+poci: (ha sokat eszek kb. így néz ki)
Én egészen eddig elégedett voltam/vagyok magammal, de mindenki azt mondja, hogy híznom kellene. Csak én látom magam másképp??
Kérlek, értelmes kommenteket küldjetek!
2015. febr. 21. 14:32
11/19 anonim 

válasza:

Formasodni kene,nem zsirosodni.
12/19 anonim 

válasza:

Amúgy tényleg...arc nélkül úgyse tudjuk meg ki vagy. De semmi értelme másokat mutogatni, ha nem azt mondod, h 100% ig úgy nézel ki.
13/19 A kérdező kommentje:
okés, köszi
am, ha segít vmit az arányaim:
92-59-93
2015. febr. 21. 14:40
14/19 anonim 

válasza:

Felraksz ide egy nagyon láthatóan agyonretusált, plasztikázott, pózer modell csajt, igazán nem tudom hogy képzeled, hogy mondhatnánk ez alapján véleményt rólad?
15/19 anonim 

válasza:

Semmit sem segít. Gyerek vagy még, esetleg szövegértelmezési problémád van? Így nem lehet vélemény alkotni. Ha ezen véleményekre hagyatkozol, buta vagy. Ez olyan nesze semmi...21L
16/19 anonim 

válasza:

Szerintem ez így pont jó, ahogy van.
17/19 anonim 

válasza:

Ennek semmi értelme. Vagy bevállalod magad, vagy ne terheld kérdéseddel a Gyakori nagyérdemű közönségét.
18/19 anonim 

válasza:

Ez kamu . Miért nem teszel fel magadról? Arc nélkül lehetne. Meg általában a csajok abszolút rosszul mérik fel az alakjukat.
19/19 anonim 

válasza:

Gondolom, strandon sem jártál még életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!