Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki azt mondja hogy hiznom kellene, akkor annal nincs eselyem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok veszesen vekony alkat... de nem is vagyok az a telt idomu.(siman fel tudnek szedni 1 honap alatt 10kg ha arrol van szo) de meg is sok pasi akikkel beszelgetek mostanaban,megjegyzest tesznek arrol hogy rohadt jo no lennek,ha lenne rajtam meg 7-8 kg....Szerintetek ez egy oszinte velemeny,aminek nincs nagy jelentosege,es ettol meg bejohetek a masiknak,vagy csak dugni akar??...

2019. márc. 7. 23:27
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Akarom mondani,hogy csak dugasra kellenek,de hat nem ferek bele a "keretbe" a sulyom miatt?....:/
2019. márc. 7. 23:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha valakinek felkelted az erdeklodeset ,nem 10 kg on fog múlni, kisugárzáson
2019. márc. 7. 23:30
 3/15 A kérdező kommentje:
igen...en is igy gondoltam....eddig.
2019. márc. 7. 23:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Tojd le mások mit mondanak. Magadnak kell hogy megfelelj. Ha tetszesz magadnak akkor az meg fog látszódni a kisugárzásodon és majd megtalál az az ember akinek meg kell találnia. Egyébként meg sokan szeretik a vékony lányokat. Szóvál ne parázz, te kifogtad pont azokat akiknek a nem nagyon vékony az esete.
2019. márc. 7. 23:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha így jól érzed magad a bőrödben, akkor ne hízz meg más(ok) kedvéért. Amúgy én a kifejezetten vékony nőket szeretem, soha nem mondanék olyat senkinek, hogy hízzon (még nem találkoztam élőben kórosan sovány emberrel).
2019. márc. 8. 00:05
 6/15 A kérdező kommentje:
tudom hogy sokan szeretik a vekony lanyokat,de ha a masik tok erdeklodo,es meg akar ismerni stb...akkor miert boki be egy jo kis ido elteltevel hogy ilyen meg olyan kellene lennem hogy jol nezzek ki? akkor miert keres? ahh,en nem ertem ezt
2019. márc. 8. 01:01
 7/15 anonim ***** válasza:
ürítésre bárki alkalmas! ha azt mondja ilyen meg olyan legyél akkor Te nem vagy az esete! Én a molett oldalon vagyok, de senki kedvéért nem fogok fogyni, mert egyből leszűröm akinek ez tetszik és odavan a testemért és értem. Láss tisztán.
2019. márc. 8. 05:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez az amikor találkozol annak a sztereotípiának az ellentézisével hogy "a férfiak csak a vékony nőkre buknak". Ha megjegyzi hogy kicsit sovány vagy, szedj fel pár kilót stb. az annyit tesz hogy nem zetszel neki. Akárhogy áltathatjuk magunkat akkor is mindenkinek fontos hogy néz ki a másik. Ezt nem lehet elhazudni. Ilyenkor keress mást. Nem vagy az esetük és ennyi. Én is jobban kedvelem a teltebb alkatú nőket. Ahhoz hogy egy vékony lány keltse fel az érdeklődésemet ahhoz olyannak kell lennie. Gondolom az azért érthető hogy egy vékony lánnyal kevésbé szívesen fogok ismerkedni mivel ugyanannyira ismerem mint egy teltebbet.
2019. márc. 8. 06:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha magadat így szereted, akkor jó, de más miatt nem érdemes se hízni, se fogyni, csak ha eü oka is van.

Egyébként lehet, hogy azért mondta amit mondott, mert máshogy nem merte a lényeget kimondani. De a kapcsolatotokat te ismered.

2019. márc. 8. 07:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Minden passzol komunikaccio teren...ugy irasban mint eloben erdeklodo stb..de hat ezek szerint felszines.
2019. márc. 8. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!