Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki azt mondja hogy hiznom kellene, akkor annal nincs eselyem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok veszesen vekony alkat... de nem is vagyok az a telt idomu.(siman fel tudnek szedni 1 honap alatt 10kg ha arrol van szo) de meg is sok pasi akikkel beszelgetek mostanaban,megjegyzest tesznek arrol hogy rohadt jo no lennek,ha lenne rajtam meg 7-8 kg....Szerintetek ez egy oszinte velemeny,aminek nincs nagy jelentosege,es ettol meg bejohetek a masiknak,vagy csak dugni akar??...2019. márc. 7. 23:27
11/15 anonim 

válasza:

inkább bunkó, hogy ilyet mond.
Senki se tökéletes, mégis ismerkednek, és a többség azért nem vágja a fejéhez, hogy itt egy hiba, változtass rajta.
Én nem akarnék ilyen pasit most már, mai aggyal, nem tepernék tovább utána. Meg se dughatna.
12/15 A kérdező kommentje:
en sem vagtam a fejehez,hogy vasagyastol alig van 50 kg ferfi letere...na de hat,ez van.
2019. márc. 8. 09:36
13/15 anonim 

válasza:

Pedig azt kellett volna, megjegyezni, hogy 100kg alatt a férfi is csak karácsonyfadísz.
Nem kell ebben többet látni, nem kellesz neki eléggé, ennyi és nem több. Nézzük logikusan:
- ha csak egy éjszakára kellesz neki, akkor teljesen mindegy az a pár kiló.
- ha hosszabb távra, akkor szintén, hiszen hosszútávon a külső kevés.
14/15 A kérdező kommentje:
koszontem a valaszokat!
2019. márc. 9. 20:27
15/15 anonim 

válasza:

171/55-tel nem is vagy vészesen vékony. Inkább az a pont jó kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!