Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha valaki...

Szerintetek gáz, ha valaki "csak" levágja a körmeit?

Figyelt kérdés

Körmöshöz nincs pénzem menni, a körömlakkot nincs időm 2 naponta újrafesteni (szerintem nagyon gáz a lepattogott körömlakk), így csak otthoni környezetben levágom rövidre és lereszelem, hogy ne karistoljon.

A nagynéném szerint igénytelen, hogy nem törődök vele és olyan vagyok, mint egy pasi...

2019. ápr. 6. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Semmi gáz nincs benne. Inkább legyen natúr, rövid, mint össze-vissza letörve, lepattogott lakkal, mint sokaknál.

Semmi gond a kezeddel, bár ha a formáján picit változtataz, hogy egyforma legyen, és rendbeteszed a bőrt a körmöd körül, akkor még ápoltabb hatást kelthetsz,

2019. ápr. 7. 08:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez túlzottan picire van levágva. A fehér részből hagyj meg legalább 1mm-t. Akkor sokkal szebb formája lesz, és mutatósabb is úgy, de mégsem fog zavarni. :) Nekem bejönnek az ápolt natúr körmű lányok. :)

Én fiúként is meg szoktam hagyni 1mm-t, mert különben úgy nézne ki, mintha le lenne rágva. Van olyan ismerősöm aki tényleg lerágja, és nagyon gusztustalanul néz ki.

2019. ápr. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!