Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha valaki...

Szerintetek gáz, ha valaki "csak" levágja a körmeit?

Figyelt kérdés

Körmöshöz nincs pénzem menni, a körömlakkot nincs időm 2 naponta újrafesteni (szerintem nagyon gáz a lepattogott körömlakk), így csak otthoni környezetben levágom rövidre és lereszelem, hogy ne karistoljon.

A nagynéném szerint igénytelen, hogy nem törődök vele és olyan vagyok, mint egy pasi...

2019. ápr. 6. 18:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

:D :D

Nagynénédnek üzenem, hogy agyilag ő meg leragadt egy tizenéves agyi szintjén.

Kérdésre a válasz: nem. Ebben nincs semmi gáz dolog.

2019. ápr. 6. 18:57
 2/12 Metionin ***** válasza:
100%
Nagynénéd foglalkozzon a saját körmével de ha úgy van, nyugodtan befizethet téged géllakkra. Egyébként meg azt csinálsz a körmöddel amit akarsz, amíg tiszta addig senkinek semmi köze hozzá.
2019. ápr. 6. 19:00
 3/12 A kérdező kommentje:

És ti mit gondoltok, ha megláttok az utcán egy rövid, natúr körmös lányt?

Nincs pénze körmösre/körömlakkra?

2019. ápr. 6. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon régóta álmodok olyan nőről, aki nem festi a körmeit, de sajnos összesen csak 2 ilyet ismerek...
2019. ápr. 6. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem is ilyen a körmöm, és semmi gáz nincs benne. Én még pluszba növesztem a körmöm.

1-es kommentelő vagyok

2019. ápr. 6. 19:17
 6/12 Metionin ***** válasza:
83%
Én nem gondolok semmire. Van aki simán nem szereti a lakkot vagy épp pihenteti a körmét vagy a munkája nem engedi, sok oka lehet ha valaki nem lakkoz de mindegyikben az a közös, hogy magánügy.
2019. ápr. 6. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is csak levágom, még csak hosszúra sem hagyom, zavar.

Voltak napjaim, amikor nagyon ráértem, olyankor kifestettem (sima natúr rózsazsínre, más lakkom nincs is otthon), de mostanában valahogy eszembe se jutott.

Teljesen rendben van, nem gondolok semmit.

2019. ápr. 6. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem gaz. En ha natur kormu lanyt latok, foleg ha alapbol szep formaju a korme, meg irigylem is. Nekem pici rovid kormeim vanbak es gyengek is, sajnos csak mukorommel neznek ki valahogy, de ha eredetileg is szepek lennenek eszembe sdm jutna foloslegesen erre kolteni a penzt.
2019. ápr. 6. 20:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Az enyém most így néz ki:

[link]

Gázos, vagy oké?

2019. ápr. 6. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy picit hagyd hosszabbra. Már 1 mm hosszal is kicsit jobb lenne. Így picit eldeformálódott formát ad a körmeidnek és ezzel együtt a kezednek. De amúgy nekem is mindig natúr, annyi hogy 1-1,5 mm hosszt meghagyok (kivéve ha letört).
2019. ápr. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!